بَرَه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بَرَه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل چهارم (sm2)
ریال (sm2)
باشگاه (sm155)
حسین کجاس واران واران که میگفتین این بود ؟ (sm59)
(sm25) ريدن
(sm81)
این شاسکولا دیگه کی بودن تو دفاع (sm25)
(sm120)خوب شدن باختن این ممد دهن لق و میلاد زیاد زر میزدن
(sm171)چقد بازی دیدم گیج شدم دو تا دیگه هنوز مونده
ریال (sm2)
مثلث bbc (sm2) ما که بیلو تا دقیقه 20 ندیدیم اصلا (sm2)
(sm2)یه تیکه چوب میذاشتن اونجا بیشتر به چشم میومد والا
(sm2)
سیتی دقیقه اخر مساوی (sm178)
7 امتیاز اختلاف (sm118)
راموس و پپه هم بودن بازیهای قبل با اتلتیکو، رئال چه گهی خورد (sm2)نقل قول:
(sm120)همه نتایج داره به نفع ما رقم میخوره
حسن پارو با امضا به زودی تقدیم میشه (sm176)
(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما هم سر 13 قول داده بودن تو فنس (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته باریکی بود (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)کیم کارداشیان
+21
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیگ واسه من تموم شد رفت (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال اگر خودتون نرینین دبل میتونین بکنین (sm120)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm25)
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سه گانه هم اندکی امید دارم(sm50)(sm59)
(sm120)
فک کنم دیگه رسایی رسمن بگا رفت مرتیکه حرام زاده
(sm118) فردا بارسا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انریکه : دربی مادرید ؟ دوست دارم هر دو تیم ببازند
دهنش (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ی خسته ی خسته (sm50)
با نام و یاد خدا اغاز میکنیم
من برم پنالتی پرسپولیس رو بگیرم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مـثلا من مازیار زارعم
(sm2)
لحظهی دیدار نزدیک است
باز من دیوانهام، مستم
باز میلرزد دلم، دستم
باز گویی در جهان دیگری هستم
های نخراشی به غفلت گونهام را، تیغ!
های نپریشی صفای زلفکم را، دست!
آبرویم را نریزی، دل!
ای نخورده مست!
لحظهی دیدار نزدیک است . . .
یمیکس قطعهی «فکر تو» از آلبوم «شخصی» کاری از Deejay ALI.I.A.N را هم اکنون به صورت اختصاصی از وبسایت رسمی فرزاد فرزین دانلود کنید. آهنگساز این قطعه #فرزادفرزین و ترانه سرای آن روزبه بمانی بوده است. لینک مستقیم: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)