یکی نشسته دونه دونه کامنتا رو از پیج شادمهر پاک میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی نشسته دونه دونه کامنتا رو از پیج شادمهر پاک میکنه
روش شده همچین اهنگی رو بده بیرون؟ (sm25)(sm25)
حداقل کارنامه خودش رو نگاه میکرد :|
این اهنگ تو سبک خودش خوب بود یه اهنگ شیرین بود بنظرم یه مدت هم هیت میشه ولی شادمهر دیگه شادمهر نیست!
من فقط دوست دارم یبار شادمهر توضیح بده چرا داره با خودش اینکارو میکنه یعنی خودش اندازه ما نمیفهمه؟
فربد نیازی به بچهای اینجا نیست بریزن اینستا ملت اکثرشون راضی نیستن از اهنگ
کلا اهنگ پاپ تعریفش اینه که قرار نیست موندگار باشه، اما شادمهر و ابی و ... این رو نقض میکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که الان شادمهر هم شده یکی مثل حامد همایون (عذر میخوام با اون مقایسهش میکنم) ، فقط به فکر اینه که یه البومی اهنگی چیزی بده یه چند وقت تو بورس باشه باش کنسرت بده
اصن به فکر اونایی که از مسافر و دهاتی و معبود طرفردارشن نیست
اصن واسش اهمیتی نداره که نصف طرفدارش ، طرفدار موسیقیشن نه صداش
همه بیاننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین سوالو جواب بده بعدش هر چه دلش میخواد اهنگ برای عروسی درست کنهنقل قول:
یه زمانی وقتی شادمهر آهنگ میداد تا چند وقت دائم پلی میشد ...
ذیگه حتی یه بار هم نمیشه تا آخر آهنگ را گوش داد (sm81)
متاسفانه شادمهر دیگه زده به در بی خیالی از یه طرف متاهل شدن بچه دار شدن از طرف دیگه بالا رفتن سن خیلی تلخه ولی باید گفت
شادمهر دیگه به آخرش رسیده (sm74)
فعلا میخواد چهار تا آهنگ دلم دیمبو بده واسه کنسرتا فقط پول بسازه البته کنسرت که چه عرض کنم (sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Zaxmx [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شادمهر واقعا هم همچین تصمیمی داشته باشه قبلا اینقدر شاهکار بیرون داده که چیزی از اعتبارش کم نمیکنه
(sm54)
تحریرای همین اهنگو خودتون بزنین اگه تونستید بعد بیاید بگید بد بود (sm2)
تو این چند سال فقط یه اهنگ خوب داشته شادمهر، اونم بی کلامِ روز سرد
من محترمانه هم میگم خوشم نیومد ... فقط واسه همین یک کلمه هم بلوک میکنن(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر فضا غرورآمیز و دیکتاتورانه است(sm102)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) چرا با پیام شمس کار نمیزنه
میخوان شادمهر نبینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این دفعه کور خوندن
(sm189)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdiasd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بنظر من بفکر همه هست که تو البومهاش هر رنگ اهنگی میشنویم تکرارم نکن واسه طرفدارای قدیمیش غرور واسه نوجوانترهانقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمیل معتبر خود شادمهر که آدمین نداشته باشه و خودش چک کنه هم باشه خیلی خوبه ... به تمام اطرافیانش که هنوز باهاش در تماسن و دوستن هم پیغام بدیم ... مثل محمد ناهیدی یا ابی یا آرمین هاشمی یا امیرقاسمی ، الکس فررا ، الک کارتیو .... ازشون بخوایم صدامونو به شادمهر برسونن
ابی که آقای صداست میاد آهنگای شادمهرو میخونه اونوقت شادمهر میره آهنگ یکی دیگه رو میخونه
واسه وحید پویان نوشتم ، آقا این همه خواننده هستن که آهنگسازی بلد نیستن اما صدای خوبی دارن برو با اونا کار کن و کمک کن به موفقیت برسن ولی تورو خدا دست از سر شادمهر بردار ...اگه دوستش داری بیخیالش شو ... واسه همشون پیغام گذاشتم
ایده خوبیه باید از طریق اونگ یا مونا برزویی به گوشش برسونیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین انجمن موزیک بارانم خوبه ... و خیلی ها میخوننش ... خدارو شکر آدمین اینجا فرشباف نیست(sm59)
من به آونگ ایمیل میزنم تو اینستا هم پیغام میزارم... حداقل آدمین اونا فرشباف یا کاموری نیست و بلوک نمیکنن
نقل قول:
خخخخخ (sm2)
شما چرا لقمه رو از پشت گردن میزارین دهن
تو پیج خودش وقتی خودش پست میزاره بلافاصله هرچی دلتون میخواد بگین و در کامنتتون منشنش کنید حتما میبینه
هر وقت گذاشتیم یا پاک شده یا بلوک شدیم .. یعنی شادمهر خودش بلوک میکنه؟؟؟ بعیده ... آدمین داره ...نقل قول:
خونم فاسد شد امرور 4 تا پیج ساختم از ساعت 8 تا الان(sm2)نقل قول:
خدایی تو این مملکت هر کی از مادرش قهر میکنه میره خواننده میشه ... این تیم تجربه کن و تصویر چرا نمیرن با اونا همکاری کنن؟ شدن موزیسین انحصاری شادمهر ...
آهنگ شیش و هشت خوبش خوبه ... آهنگ پاییز تو آلبوم دهاتی که استاد سیاوش قمیشی ساخته هنوزم جزو بهترین آهنگاشه ...حداقل خودشم نمیسازه اینهمه آهنگساز .... این تیم مثل کنه چسبیدن به شادمهر ... تو ایران علیرضاافکاری و بهروز صفاریان و عمادنکویی ... اونورم همین سیاوش قمیشی و .... آهنگ شمال معین رو که همین تیم ساختن دوست داشتم اما دیگه داره ازشون بدم میاد ... انگار دشمن شادمهرن و تا زمین نزننش ولش نمیکنن
شادمهر همون هنرمند بزرگ سابقه و حتی با این آهنگ چیزی ازش کم نمیشه چون تو خوانندگی سنگ تموم گذاشته و عالیه ... اینجا فقط وحید پویان و آرش محرابی و میلاد هاشمی زیر سوال رفتن و شادمهر آهنگشو نساخته که زیر سوال بره و مطمئنم اگه با قدرت برگرده همون آهنگای تکرانشدنی برمیگردن ... همکاری با پیام شمس هم که گفتین خوبه اما به شرطی که آهنگش ترنس باشه ... پیام آهنگای اسلوی خوب نمیزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این کارهای اخیر شادمهر غلظت شادمهری بودنم کم شده فربد (sm74)نقل قول:
قبل آلبوم طرفدار چقدر اشتیاق و شور داشتم واقعا میگم شادمهر و موسیقی نابش برام یکی از انگیزه های زندگی کردن شده بود
اما حالا .... (sm138)
این آهنگ ها رو جز ارشیو نمیزاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقعی که تجربه کن داشت پخش میشد گفتم حیفه شادمهرهنقل قول:
حیف کارنامه یکدست و درخشانشه که اینطوری خراب بشه
خیلی راحت خودش را آورد پایین (sm172)
نباید میشد که شدنقل قول:
دلایل زیادی هم داره
بی حوصلگی بی اهمیتی به به های الکی اینستاگرام سودجویی افرادی مثل فرشباف
ولی اینکه دیگه بخوای یه البوم مثل تقدیر با آهنگسازی کامل شادمهر بشنوی محاله
متاسفانه بد سلیقه هم شده آخهنقل قول:
این ملودیای آبکی و سطحی چیه که بهش تحویل میدن
چطور حاضر میشه بخونه اینا رو
از اون ورم هرچی ملت میگن خودت بساز محل نمیزاره به نظرشون (sm120)
بدترین اهنگ شادمهر
نسخه ی ضعیف شده ی فقط با تو عشقم
یه اهنگ کاملا ابکی
در حد خواننده های داخل ایران
اولین باره که از زمان اومدن تراک
حتی ده بار هم گوش ندادم
تو فروم نسل شادمهرم خیلی محترمانه همینارو گفتم
ریموو شدم
اصن حرفی از اقای عنباف نزدم
ولی کاملا خودش دو دستی گرفت
قلب من قلبمو درد آورد...
واقعا قلبم از شنیدن قلب من درد گرفت
قلب ساعتي بهتر بود كاش اونو پخش ميكرد ولي خب اين خيلي متفاوته (sm77)
شادمهر خیلی ساده قافیه رو باخت ... خیلی ساده داره فلسفه موسیقی خوشو که غریزی بود خراب میکنه...
به نظرم موسیقی کنار میذاشت بهتر بود تا به این سطح از افت برسه ... این گروه و به خصوص امیر فرشباف دارن به شادمهر خیانت میکنن و فقط دلشون خوش هست شادمهر داره میخونه! خوندنی که هیچ ارزشی نداره. بوی بازاری بودن و لجن پول میاد ... تو سن و سالی که میتونست پخته ترین کارهای هنری خودشو ارائه بده شده خواننده در سطح عروسی...
یه زمانی جریان درست میکرد الان تحت تاثیر جریان شده ...
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر فقط اندکی به نظرات مردم و هوادارا توی اینستا توجه کنه باید راحت این تیم رو بذاره کنار!!!(sm98)