(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
اشترم از حسین فخری این مداحه چیزی ندازی بزنی
کسی میدونه ملودی بخش اول این کار واسه کدوم اهنگه؟خیلی اشناست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینها همش *** شعر هستن من اعتقادی به این خالی بندی ها ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو هم رفتی تو خط هیت مداح این چیزها(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دوربین عکاسی معرفی کن بین 1تا3تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ببینم دیجیتال خوبه واسه عکاسی حرفه ای یا غیر دیجیتال
(sm120)این حسین فخری صدای جالب و گیرایی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دوربین هیچی سر در نمیارم تاپیک بزن دیدی یکی رد شد کارشناس بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخفیفهای تپل باتری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من که دیگه نمیتونم بخرم 28 تا قلمی و هشتا نیم قلمی دارم
(sm120)نمنه