اصن به ک.یر همین امیر (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اصن به ک.یر همین امیر (sm2)
(sm50)گله دارم
هادی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من نه با ایرانسل نه با همراه اول باز نمیشه (sm51)
سلام آندروید
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط honar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش چیه؟
لانترن ،رها ،سایفون
اوضاع خرابه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط honar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هات - اسپات رو تست کردی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینو تست کن.
سایفون قبلی رو کالا پاکش کن.
ممنون راستی من میخوام یه آهنگ تقدیمت کنم چطوری میتونم برات ارسال کنم تا نظرت و درباره سلیقه موسیقاییم بدونم
(sm10)نقل قول:
داخل پیکوفایل آپلوش کن و بعد لینک رو بفرست.