نوید چطوری خوووبی خوش میگذره ؟ چیکارا میکنی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید چطوری خوووبی خوش میگذره ؟ چیکارا میکنی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) یا تو نیستی یا اکبر ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حالی دارم این روزااااااا ...........
سلام شيما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي خوبم. آره بد نيست. به لطف بهضي اتفاقات يك هفته ي اخير همش دچار ِ خنده شديم (sm59)
مشغول ِ درس و كار و ... تو خوبي ؟ چه خبر ؟ كم پيدايي
من که اگه زنده باشم همیشه هستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر زودرنج شده یکم (sm50)
ایشالا همیشه بخندی (sm128) منم هستم زندگی میکنم دلم که براتون تنگ میشه میام اینجا بهتون سر میزنم (sm132)نقل قول:
کارت اوکی شده ؟؟
پسرم خیلی حساسه عاشق پیشه و زود رنج ... از قول من بهش بگو قوی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابانقل قول:
ديگه نرفتم سراغش فعلا
گذاشتم اون بياد سراغم (sm2)
خخخ دیوونه ناز میکنی براااش (sm120)نقل قول:
شوخی کردم بابا زودرنجیش کجا بوده ؟ (sm2)نقل قول:
الانم 100% نشسته داره بازی بارسا رو میبینه و به احتمال قوی تخمه میشکنه (sm120)