به رسول24 میگن: ازخواستگاری خاطره داری؟ میگه :حرفشم نزنین بچه که بودم واسه داییم رفتیم خواستگاری، پدرسگ تاعروس رو دید راست کرد ، واسه اینکه تابلو نشه منو گذاشت روش.....
نمایش نسخه قابل چاپ
به رسول24 میگن: ازخواستگاری خاطره داری؟ میگه :حرفشم نزنین بچه که بودم واسه داییم رفتیم خواستگاری، پدرسگ تاعروس رو دید راست کرد ، واسه اینکه تابلو نشه منو گذاشت روش.....
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(s m50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50) حــــــــــــــــــــیف (sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
افسوس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm77)(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
چه رویایی و وهم انگیز (sm199)(sm207)
(sm2)
(sm70)
شباهتو (sm70)
(sm2)(sm2)(sm2)
من نوکرتم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستم نداد قوت رفتن به پیش یار
چندی به پای رفتم و چندی به سر شدم(sm181)
این نکتش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذار که بر شاخه ی این صبح دل آویز
بنشینم و از عشق سرودی بسرایم (sm181)
ما به کسی نمیگیم توام تو فامیل لو نده کسی نمیفهمه شیونت رفته... این اخرین چیزیِ که باید بهش فکر کنی مهم خوب شدنتِ (sm74)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلپرازولام... Alprazolam... نیم میلی گرمش ضعیف ترین قرص خوابِ... فروش بدون نسخه ـشم آزادِ قیمتشم خیلی پایینِ ورقی 400تومن!نقل قول:
قرص خوابم ندارم (sm25) نهایت میتونم یه استامینوفن بخورم (sm120)
منم خیلی بیدار میمونم ولی خیلی کم پیش میاد تا 6... سعی میکنم نهایتا 3 بخوابم (sm50)
اگه مثل من به قرص و دارو عادت نداری همینم خواب آلودت میکنه وگرنه 1میلی گرم بگیر
ناگت گرفتم با چلوی فریز شده گرم کردم (sm172)نقل قول:
نه... ولی داره در میره (sm120)
شامت چیچی بود؟! (sm70)
(sm19)(sm134)(sm19)نقل قول:
(sm134)(sm127)(sm134)
جونم... ایشالله فارغ التحصیلی خودت واست گِرَجوِیشِن پارتی بگیریم (sm127)(sm120)(sm127)نقل قول:
مـــــــــــــهــــــــــ ـــنــــــــــــــدس (sm127)(sm70)(sm127)
بچه راستی پرس پولیس دیروز چیکار کرد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
این اهنگا هم ممکنِ رو مزاجت اثر بذاره یه مدت فقط شهرام شب پره گوش بده خوب میشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصال خودمم الان صبح جمعه ـمُ با اثری فاخر از استاد آغاز میکنم Shahram Shabpareh - Salam (sm118)(sm2)
مرسی اواتار... دوسش داشتم حیف که دوره ـش تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shahram Shabpareh - Eyval (sm120)
آقایی (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرگوشِ پلی بویِ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول بابا ایول (sm120)
حالا وقتشِ که با اهنگ استاد اعظم بریم بندر... تو گل بندری... اره اره والا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا همراهی کن (sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودروی محبوب من 3بار تکرار شده با 3مدل و گیربکس مختلف (sm242)
من با این دوتا خیلی حال میکنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1۰) فورد فوکوس هاچبک با گیربکس دستی | شتاب: ۷/۹ ثانیه |(sm127)
۲) فولکسواگن گلف TSI 1.8L با گیربکس دستی ۵ در (sm127)
خودت بهتر دلیلشو میدونی
و باز هم پیروزی از آن خودروی محبوب من است (sm242)
جمعبندی
گلف در بیشتر زمینهها موفق بوده و بهترین عملکرد را ارائه کرده است ، اما قیمت برخی مدلهای آن با توجه به آپشنها بسیار گران تمام میشود. الانترا قیمت مناسبی دارد، اما در مقابل دو رقیب خود حرفی برای گفتن ندارد.
مزدا ۳ اگرچه بهاندازه گلف ندرخشید اما عملکرد خوبی ارائه کرد و همهچیز را به خوبی باهم آمیخته است. این واقعاً یک ماشین فوقالعاده است و اگر کسی بخواهد یک ماشین جمعوجور اقتصادی داشته باشد این یکی از بهترین گزینههاست.
گلف هاچ بک نامبر وان دنیاس برای من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکوس توی منطقه ازاد هست... بازخوردای خیلی خوبی داشته... خودروهای فورد خیلی با کیفیتن
اگه یه هفته اصلا پیدام نشه خوشحال میشید نه؟ (sm59)
(sm192)نقل قول:
نقل قول:
كوفت ديوونه(sm30)(sm30)(sm30)
كدوم لبنياتي به منم آدرس بده امتحان كنم (sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا پيراهن مردونه زنونه دوز ميپوشم چون دكمه هاشون فرق ميكنه(sm59)
دوما شلوار نميخواست (sm120)
سوما يه كوچولو نامردي كه گفتن نداره بااااااا(sm30)
نكته رو الان گرفتم (sm2)
فكر نكنم كرج داشته باشه بعدشم آدم عاقل يه بار كلاه سرش ميره ، من ترجيح ميدم هر وعده غذائيمو سر وقتش بخورم(sm30)
واو جا افتاد ممنون(sm59)(sm19)نقل قول:
كوفت من عاميانه بلد نيستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ياخشيام (ياغچيام) اوغلان(sm59)
بله آذري هستم تبريزيهاي مقيم تهران (sm2)يكم سخت صحبت ميكنم با لهجه فارسي سليس (sm2)ولي كامل ميفهمم
نقل قول:
حيف غرورم باعث رنجوندنت حيف
ديگه نيستي و اين نبودنت حيف حححيف(sm127) عاشق اين اهنگم
امتحان نكن (sm39)نقل قول:
نقل قول:
خوبي پوري؟(sm127)
لامصب اگه واقعا میخواستین به هم بخورین اینطوری دقیق به هم میرسیدین که تصادف بشه (sm70)نقل قول:
خب حالا مقصر کی بود؟
حق تقدم با سمت راستیه بود دیگه (sm2)
اتفاقا دیروز داشتیم همینو میگفتیم ، خودتونو گیر آوردین استقلال اهواز و خوزستان چیه ، اگه هر دو تا استقلال هستن با هم یکی کنین یه تیم خوب تشکیل بدین ؛ مخسرتونو در آوردین (sm2)
(sm127)
هر وقت رفتی سر کار بعدا ، حالا مونده مهندس (sm70)(sm127)نقل قول:
ایشالله که هر روز موفق تر از روز قبلت باشی ، به امید روز و روزگار خیلی خوب (sm127)
نقل قول:
نوید یه مهندس بی عاره ، من چی که حتی اسمم شوپنهاورم نیس (sm70)
دهنت سرویس ، عجب حالی به تو خدا داده (sm70)
جالب اینه که همون یارو گفت یه شلوار دیگه هم به من بده ، شلوار دیگه رو سایز بزرگتر داشتم دادم بهش ، اونم گفت که خوبه ، دو تاش شد 140 (sm2)
نوید همینطوری راه میره میخوره به یکی دیگه ابروش میشکنه ، بعد من بخوام به نوید دل ببندم عاخه (sm2)
چرا فحش میدی(sm74)خوب من نمیفهمم چی میگی ادم به هم نوعش مخصوصا هم زبونش کمک نمیکنه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)من ارادت خاصی نسبت به هم زبونهای خودم دارم (sm19)
یاشاسن ازربایجانم (sm127)
کار کن رو زبونت حیفه(sm50) بچه ها بلدن یا اونها کامل فارسی حرف میزنن!
ادیتور لود نمیشه!
نمیتونم نقل بگیرم ):
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت كه فحش نيست ابراز محبت مادرانه س(sm59)
پسر خيلي كم متوجه ميشه ولي دخي اصلا(sm25)
نقل قول:
(sm77)
نقل قول:
حيف غرورم باعث رنجوندنت حيف
حیـــــف ، گلم بودی ولی سوزوندمت حیفچقد ساده تورو شکوندمت ، حیف(sm50)
افشای راز خلوتیان خواست کرد شمع
شکر شیطان که سر دلش در زبان گرفت (sm74)