(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژابی الونسو و دانته و بواتنگ اون ور .پیکه اون هفته ..متئو امشب .کمپانی و بقیه هم که افتضاح بودن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی فک میکنم همین راموس سوتی و واران و په په فوق العادن ما قدرشونو نمیدونیم (sm2)
ولی مارکینیوش مدافع خوبیه
هوملس هم خیلی افت کرده
میلاد وارانو دیشب داشتی چه استارتی زد(sm120)من فکر کردم رونالدو داره میره(sm120)
پیکه غیر از اشتباه هفته پیش، در مجموع سال خوبی رو داشته (sm120) خیلی خوب شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بین مدافع های رئال واران بهترینه، خیلی خوبه (sm120)
گویا دنیلو امشب ترکونده (sm59)
جان تری تو 34 سالگی همچنان بهترین و کم اشتباه ترین مدافع جزیرست (sm50)
واران همه چی داره (sm120)دفاعی که تعداد جام هاش از تعداد خطاهاش تو رئال بیشتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفتتون شه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونتویا هم امشب ترکوند (sm2)(sm2)
پورتو گلُ نباید میخورد تا خیالش راحت باشه
ولی خب با وضعیت مصدومینی که بایرن داره احتمالش هست نتونه نتجیه بگیره
خصوصا گواردیولا تک بعدی ترین مربی که به چشم دیدم (sm120)