ما الان دو سه ساله تو نقل و انتقلات خرج نمیکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما الان دو سه ساله تو نقل و انتقلات خرج نمیکنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته اول فصل میگفتی لیور مدعی قهرمانیه؟؟ (sm50)(sm2)نقل قول:
جهنمُ ضرر بیلُ بدین بیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی پوگبا رو همچین خیالتم راحت نباشه ایجنتش بدجور دندون گرده! خودشم تصمین فیکس بودن میخواد (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 سال!
تازه کروس رو گرفتن و واسه همین ک.خلایی امثال ناواس/ سیلوا 30/40 تا دادن رو هم(sm120)
الان تو رئال کریس بالاترین دستمزد و میگیره بعد از اون هم بیل و ایکرن بقیه هم تو یه لولن (sm120)الان جیمز هم همونقدی میگیره که انخل قرار بود بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا اینطوره که بیشترین ها واسه فیس ترین هاست (sm120)
(sm77)عمرا از من چنین چیزی پیدا کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بحثم با تو رو سیتی بود که گفتم راحت ولتون نمیکنه.... که ماشالله 3/4 هفتست دیگه از هرکی از راه رسیده باخته وگرنه زیاد باهاتون فاصله نداشت(sm120)
لیورپول همون اولم گفتم با توجه به رفتن سوارز و یک سال پیر شدن جرارد برا سهمیه میجنگه
همچنان لالیگا (sm120)
انصافا همه ازتیمای لالیگا میترسن (sm120)با تمام احترام به دوستان علاقمند به لیگ انگلیس چند ساله فقط تبلیغاته ودیگر هیچ (sm120)
این که بیشتر میخواست خواسته غیرمعقولی نبود از نظر من! (sm120)نقل قول:
همه جا این طور نیست (sm120)تو لیگ انگلیش صد تا مثال نقض واست میارم (sm2)
وای وای وای (sm2)(sm2)
عالیه این (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که اینجوریه(sm120)نقل قول: