اون که نبوغ کارشناسای ایرانیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون که نبوغ کارشناسای ایرانیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که دومنک رو بادلبوسکه کنار هم میزاره و مقایسه میکنه و میگه یکین من اصن باهاشون بحث ندارم (sm120)
خفه شو میلاد 200 بار دلیل اوردم بخاطر قضیه اسپانسرینگ فیفا و بارسا باید هر طوری شده قهرمان میشدن گواردیولا هم استفاده کرد
اون نتیجه 6-2 هم مقابل ضعیف ترین رئال تاریخ بود 5-0 هم حاصل ریدن خودمون بود نه این دیوث
بازم میگم
قبول نکردن گل سالم شوچنکو
اخراج فن پرسی
حماسه استمفور بریج
اخراج په په
قبول نکردن گل سالم هیگواین
اینا واسه هر مربی بهترین تاریخ میسازه
من برم شام (sm70)
همچنان میلاد و ممد (sm2)
این نظریه رُ فقط استاد جلالی مطرح کرده و طرفداران آبی و ان اری هم روش اسکی رفتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته مودریچ رو قبول نداشتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به والله اگر بفهمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بارسایی :گواردیولا بهترین در تاریخ ه
یه رئالی :گواردیولا پشم هم نیست
از نگاه این دوتا که هر کدوم دلایل خودشونو دارن ایا میشه بگی گواردیولا خوبه یا بد ؟
دیوث جلالی چرا از محسن دلیر استفاده نکرد(sm120)نقل قول:
یه جوری حرف میزنی انگار من یه بارساییم دارم سنگ بارسا رو به سینه میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]