اییی جاسم لفتش موده کا (sm51) زده به شط ول کنم نی کا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اییی جاسم لفتش موده کا (sm51) زده به شط ول کنم نی کا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه رسیدم دیوث هنوز آلبومم دانلود نکردم برو مزاحم نشو (sm2)
خیلی جالب بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ این دو تا ک.سخل کین؟ پیام های بالا رو بخون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث كسخل خودتي من خطرم چونت ميذارما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسمون ابراتو بردارو برو(sm50)
داوودِنمِه
داوود بی ام وِنِنِنننننننن
یعنی خاک تو اون سرت کچل بی خاصیت اون یوزرت چی شد؟(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوي چوني كچل خودتي انگ نذار رو ملت.مو دارم در حده والدراما(sm2)نقل قول:
(sm2) خوبی؟ چه خبر؟ نیستیا؟(sm2)نقل قول:
(sm172)اشترم مثلا من ادمینم یکاری کن امضام سایز اصلی نمایش داده بشه
ولی عجب بنری شده ها هر کی میاد کنجکاو میشه
خوبم.مگه بي بي سيم.دنباله بيزينسمنقل قول:
(sm2)
چن ساعت دیگه میخا برم بزارید اینقد تف بدم حال کنم(sm81)
(sm2) ریدم تو بیزینست(sm2)نقل قول:
كجا ديوث پاچينونقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول درنيارم بيام بشينم اينجا كس شر تفت بدم؟(sm2)نقل قول:
امروز چقد تف دادیم (sm25) ینی کارو زندگی رو ول کردم همش دنبال اسپم (sm25) دیشب هم 200 صفحه تف داده بودین (sm39)
بنده به شخصه عذرخواهی میکنم اول از الیاس به عنوان رئیس تاپیک ، بعد امیر به عنوان مدیر انجمن که پر چونگی کردم (sm10) بعد بقیه بچه ها اگر مکدر شدن از حرفهای من (sm10)باور کنین قصد و قرضی از انتقاد کردن نداشتم
.پیه پول(sm81)روستا.سر زمین عدس کندن.گندم دورو کردن(sm81)نقل قول:
خو برو در بیار کی جلوتو گرفته(sm2)نقل قول:
عصر خوش
حالا جرق جرق (sm213)
اوج هر صدای عاشق
که شکستنی نیست.....
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
(sm118)همه خبرگزاریا زدن البوم موزن رو
دلم میخواست که تورو....حسامی واضح داره با محسن میخونه(sm59)
بهروز صفاریان چه کرده
بی دلیل نبود محسن انقد ازش تعریف میکرد و میگفت رو کل ترک ها با بهروز صفاریان مشورت میکنم و یه جورتیی ناظر کیفی هم هست رو این آلبوم.. خداییش نگا کن رو ترک چنگیز چه کرده ...البته شعر یاغی هم عالیه
1
4
8
10
#best
آخرین اتوبوس
#بیسته
هاهاها من الان رسیدم خونه الان زیر دانلود لذتش برا منی که نشنیدم بیشتر(sm118)
زود باش لعنتی(sm81)
چیا کشیدم اونجام مردم و زنده شدم(sm81)
سرور باران هم که همیشه پریوده (sm3)
این دل.دل دیونه گرفتارو پریشونه(sm50)
اول آخرین اتوبوس گوش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#ترک ۱۰
گلستان ساز زندان را بر این ارواح زندانی ... (sm50)
زر نزن دیوث از هیجان نمی دونم چیکار کنم کدوم رو گوش بدم اول می خوام از اول بشنونم تا اخر(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ادرس بده البوم رو دانلود کنم سرور ریده(sm2)
شبیه شبکه چاری هیچکسی نمیکنه نگات(sm50)
توي ديوثنقل قول: