هر روز پاییز ، هر هفته پاییز ، هر ماه پاییز ، هر سال پاییز (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر روز پاییز ، هر هفته پاییز ، هر ماه پاییز ، هر سال پاییز (sm27)
(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقده پیرهن مردونه با دوخت مردونه به خانوما میاد ، یه بار تست کن حتما
تو میخریدی ، چی می شد ها؟ (sm2)
نامرد عظما (sm2)(sm127)
کرج تا تهرون راهی نی ، میریم اونجا همین که گفتم (sm142)(sm70)
تو نخور ما میخوریم (sm2)
راستی اونایی که میان داخل و هیچی نمیخورن هم باید پول بدن؟ (sm2)
نع بابا ؛ دیوانه این چه حرفیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر از این نباشی خوشحال میشیم
یه هفته کمه (sm2)(sm127)(sm134)
mad max در حال دانلود ...
بالاخره یه فیلم اومد (sm50)
شانس ندارم که 25 درصد دخترای فامیل رفتن پرستار شدن، چه بخوام چه نخوام لو میرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد عادت ندارم که همین استامینفن هم گیجم میکنه (sm2)
خو چرا ناراحتی، غذا به این خوشمزگی، ناگت دوست میدارم (sm120)
س.ک.س پارتی بگیرین بیشتر خوشم میاد (sm127)(sm59)(sm127)
نقل قول:
از این آهنگای سخیف گوش نمیدم ولی به عشقت پلی کردم (sm2)(sm118)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لحاظ روحی به لطف شما دوستان بله (sm111) از لحاظ جسمی خیر (sm120)نقل قول:
خودت چطوری؟! (sm19) آهنگ سیاوشو گوشیدی؟! (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm30)(sm2)(sm30) البته واسه خودمم چندین بار تو مدرسه پیش اومده که شاخ به شاخ شدیم ولی چیزیم نشکسته (sm120)
واسه سرعت پایینه، الان درست شد (sm120)نقل قول:
دوباره ادتور ر.ید
همین چند روز پیش web-dl دانلود کردم الان میبینم بلوری اومده دوباره باید دانلود کنم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا نتم تموم میشه... هفته دیگه میخوام برم کرج نمیصرفه واسه یه هفته شارژش کنم بذارم بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سزاته ؛ این دوباره دانلود کردن سزاته ... (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو یه حجم پایین با سرعت پایینتر بگیر که بصرفهنقل قول:
با دوس دخترم رفتیم قلیونسرا
گفتم دوسیب بیاره...
.
.
.
.
دختره برگشته میگه :
نه عاقا من که نمیکشم یه سیب بیارین!!
چیزی نشکسته چیه ، تو انقدر تصادم کردی که از عقب دچار مشکلات عدیده ای شدی ، الانم باید لوله اگزوزتو بررسی کنیم ببینیم مقدار خسارت چقدره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه قظع و وصل نمیشه؟ (sm70)نقل قول:
لبنیاتی دهکده... سر میدون اسبی... من همه جا رو امتحان کردم هم اهواز هم کرج کلا طرفدار دوغ هستم این دوغاش خیلی خوبِ... غلیظ... خوشمزه... دوغ نیست که والیومِ خوردی 2 3ساعت سنگین میخوابی (sm59)نقل قول:
كدوم لبنياتي به منم آدرس بده امتحان كنم (sm59)
ولی ما ترجیح میدیم مهمونمون کنی اونجا یه بار انرژی صرف یه وعده بکنیم تمام روز سیر باشیم (sm70)نقل قول:
فكر نكنم كرج داشته باشه بعدشم آدم عاقل يه بار كلاه سرش ميره ، من ترجيح ميدم هر وعده غذائيمو سر وقتش بخورم(sm30)
به پست پیشین مراجعه شود (sm172)نقل قول:
امتحان نكن (sm39)
من که پسر خوبیم (sm74)نقل قول:
این پست چه دخلی به تو داشت عاخه ، گیج (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm30)(sm2) باید مصرف گلنار رو کاهش بدمنقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
مقصر رو نمیدونم ولی من زیان دیده بودم... حل و فصلش کردیم کار به بیمه نکشید (sm70)نقل قول:
چه میدونم اینا رو برو به یه اهوازیِ اهل فوتبال بگو من از تیپ اون پدربزرگام که موقع فوتبال میگه 22نفر مثه بز افتادن دنبال یه توپ چیش به تو میرسه که تماشا میکنی تازه حرصم میخوری (sm98)
ممنون رفیــــــــــــــــــق (sm19)(sm46)
اتفاقا شرخر سراغ دارم واست بی نظیر... الان سرکرده ـشون سالهاست توی زندانِ ولی از همونجا با تمام قوا به کارش ادامه میده (sm70)
لامصب قلیون ها گرون شده ! 6 تومن هر قلیونی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اثر فاخر استاد رو مسخره میکنی ؟ (sm39)نقل قول:
اره من معنی ـشُ میدونم (sm70)نقل قول:
کتک فقط با کمربند همین (sm120) اصن بچه تا کتک نخوره آدم نمیشه (sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
بعد اونوقت چرا والیبال نیگا میکنی با این طرز فکر؟ (sm142)
نه متشکرم ، خودم بینمش باقی رو ازش میگیرم دیگه چیزی نمونده
اگه کسی تو لحظه ای که باید کنارتون نبود،
دیگه نخواین که هیچوقت باشه.
خب پس فی المجلس یه هفته غیبت خواهم نمود تا ببینیم در اینده چی پیش میاد (sm70)نقل قول:
یه سری راز بین خدا و پیغمبرش بود که فقط پدر من می دونه و باهاشون نصیحتم میکنه.
سهمیه گرفتن با اردشیر مافیا رو میگم (sm120) سقوط کنین بهتره تا اینکه اردشیر مافیا سرمربیتون باشه (sm120) علی لایی لنگه ی اردشیر مافیاست (sm2)نقل قول:
عالی عالی عالی (sm2)نقل قول:
ملاجم حال اومد دستت درد نکنه (sm120)
راستی عجب دست ِ قِشَنگی داری ننه (sm2)
احسان ! استاد قرار نیست آلبوم ریلیز کنن ! ؟؟؟ (sm81)
اگه اراک بودی روزی 8 سر قیلون برات میزدمنقل قول:
دوران عصر دقیانوس هم همچین عقیده ای نداشتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره متاسفانه (sm25) البته بعدش عذرخواهی کردم به خاطر اینکه چاره نداشتم و کتک میخوردم (sm2)نقل قول:
بزار کنکورم تموم بشه ! هرشهری که قبول بشم مطمئن باش ! چند سفر اراک هم میام ! بدجور مشتاق دیدارتم (sm132)نقل قول:
خیر (sm120) تک آهنگ های بعدی تو راهه (sm118)(sm120)نقل قول:
من هنوز تو شوک آهنگ خونه خالی هستم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد دهه هفتادی و دهه هشتادی فقط کتک نتیجه میده و بس (sm120)نقل قول:
چطوری درصدشونُ حساب کردی خوب امار همه دستتِ ها (sm70)نقل قول:
استامینوفن که خواب آور نیست... مقداری سرماخوردگی هم قاطیش هست... این که من میگم فقط خواب اورِ...
ناراحت نیستم دلم واسه ماکارونیام تنگ شده (sm120) نمیتونم درست کنم
تو فعلا کـ*ـونولوسکپی ـتُ بکن اونم چشم (sm59)
این اهنگای سخیف گوش دادنی نیستن که فقط به درد همچین مواقعی میخوره که فازتُ عوض کنه که انصافا هم عوض میکنه (sm2)نقل قول:
از این آهنگای سخیف گوش نمیدم ولی به عشقت پلی کردم (sm2)(sm118)
بابا ما هم نقص فنی داشتیم ایربگ ـمون باز نشد وگرنه مگه کم خوردیم بهم (sm120) این صابر نمیدونم چطوری میدویده به هیشکی نخورده تو دوران مدرسه ـش (sm70)نقل قول:
(sm2)
دهنت (sm30)(sm2)(sm30) البته واسه خودمم چندین بار تو مدرسه پیش اومده که شاخ به شاخ شدیم ولی چیزیم نشکسته (sm120)
بـــــــــرو ، ما میتونیم بدونِ تو دووم بیاریم ؛ بــــــــــــــــــرو (sm2)نقل قول:
فقط آروم برو یه وقت ابروهات نشکنه ، ابروهات حساسن ؛ بـــــــــــــــرو (sm2)