(sm2) این دختره پتیاره چی بود شادمهر گذاشته بغل دستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره سطح شادمهرو میاره پایین
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) این دختره پتیاره چی بود شادمهر گذاشته بغل دستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره سطح شادمهرو میاره پایین
ولی قوبل کنید شادمهر کچل شده خیلی کلاه می ذاره تازگیا (sm2)
گواهینامه قایقم داره (sm2)
همه چی یه طرف این سر و سنگین بودن شادمهر تو ویدیوهاش کنار دخترا یه طرف
بچمون نجیبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه پای برهنه چیه (sm2)
مزیت خوب این اهنگ این بود حداقل توی ویدیو شادمهرو زیاد دیدیم (sm51)
فکر کنم انتقادات ب گوش شادمهر رسیده..از پستش مشخصه
عاشق اکت (sm127)شادمهر(sm127) توی ویدیو ام
ویدیو خوبی بود
با آهنگ همخونی داشت
ویدیو شبیه به ریتم آهنگ، پر انرژی بود
فضا سازی میلاد هاشمی عالیه
بله انتقادات به گوش شادمهر میرسه اینکه میگن دور و اطرافیانش نمیزارن انتقادات به گوشش برسه درست نیست یبارم سر البوم تجربه کن شادمهر گفت هر انتقادی از گروه دارین در صفحه من فقط مطرح کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر خودش خوب میدونه داره چیکار میکنه حتی اینم میدونه خودش بهتر از اونا میتونه بسازه ولی چرا داره اینکارارو میکنه کسی نمیداند!
بنظرم بهتره دیگه زیاد گیر ندیم این اهنگم بخاطر ریتمیک بودنش بیشتر بخاطر بفروش رفتن کنسرتها الان پخش کرده مطمئنا اهنگهای خیلی بهتری در البوم هست بخاطر شادمهر و این همه خاطره و زندگیی که با اهنگهاش کردیم بهتره فعلا زیاد گیر ندیم چون یواش یواش داره بسمت توهین هم پیش میره دیگه البومم بسته شده کاریش نمیشه کرد
انصافا اهنگ تو سبک خودش خوبه و زیادی داره بی انصافی میشه ویدیو هم درسته داستانی نبود ولی خوبه
دقیقا آلبوم قبل هم همینو گفتی الان وضع شده ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه انتظاری از وحید پویان داری؟ انتظار داری برات شاهکار بسازه کل هنر نداشته ای که داره همینه
وحید پویان در حد شادمهر نیست این درسته اصلا باید کنار گذاشته میشد که نشدنقل قول:
آرش مهرابی هم حداقل میشه گفت سطح شعراش متوسطه ...اون موقع به مونا برزویی هم ایراد میگرفتن الان نظرا عوض شده
ولی تنظیم میلاد هاشمی و سعید زمانی بی انصافیه بگیم خوب نیست ولی خیلی بهتر بود حالا که قصد میدون دادن به جوون داره خودشم توی تنظیم یکم دخالت میکرد
شادمهر برای نسل 50 و 60 دیگه بیشتر از یکی یا نهایتا دوتا کار توی آلبوم قرار نمیده که اونم نهایت یا ملودیش از خودشه یا تنظیمش پس زیاد حرص نخوردید هیچ تاثیری تو تصمیمش نداره
این شادمهری که من میبینم بیشتر وقتش به کنسرت میگذره دیگه وقت و حوصله تمرکز رو کار نداره
از اینکه میره از آرشیو چند سال قبلش دمو میذاره تو اینستاش میشه فهمید خودشم فهمیده از اون فضا فاصله گرفته
الانم کار سپرده به 4 تا جوون که طبق سلیقه داخل کار ریتمیک بسازن و بره پی کارش
تنظیما که افتضاحه میلاد هاشمی یه خالتور عروسی گرم کن بیشتر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این موزیک با موزیکی که برای طلیسچی چند وقت پیش ساخت چه فرقی داره؟ یعنی شادمهر افت کرده تا حد طلیسچی؟
شعر به مراتب بهتر از تنظیماس
افتضاح رو میلاد خالتور و سعید دینگ دینگ به بار اوردن
اگه تنظیم میلاد هاشمی و سعید زمانی خوبه
پس تنظیم اهنگ بیست و یک روز یراحی که هومن نامداری زده خداست
من طرفدار هیچ کدوشون نیستم ولی تنظیم به نظرم با این ملودی خوب بود البته نظرم منه شما نظرت محترمهنقل قول:
تنظیم یه آهنگ بایه سبک با سبک دیگه فرق داره
یکی تو ملو تنظیم خوب میکنه یکی تو ترنس و ...
بستگی به فضای کار داره
فقط در صورتی میشه مقایسه کرد که هر دوتا یه کار مشترک رو تنظیم کنن
آلبوم تجربه کن و اولین ویدئوش تجربه کن بود اون شد..حالا خدا ب داد این آلبوم برسه با این شروع متوسط(sm25)
افتضاح بید جیگر
من نمی دونم چرا شادمهر چسبیده
به ک.و.ن این پویان و زمانی مخت خور
خداییش از اینا چی دیده
اینا ببشتر به درد آهنگسازی
برا خاله شادونه و عمو پورنگ میخورن....(sm19)
خدایی خوب بود دیگه همین بیست و یک روز و جای حرفی هم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا نامداری بعد از البوم عاشقانه خواجه امیری که خوب بود چنتا کار شاخ هم تنظیم کرد که به نظرم اوجش البوم مثل مجسمه یراحی بود ، مخصوصا اهنگ انفرادی که به شدت به نظرم خوبه . کاش شادمهر حالا که به این دو سه نفر داره کارا رو میده یکی دوتا کار رو هم بده نامداری تنظیم کنه . ولی سعید زمانی هم کار خوب کم نداشته تو این وضع داغون موسیقی . برا یراحی ، خواجه امیری و اون تک اهنگ صادقی تو البومش
حاجی دقیقا به نظرم مشکل کاراش همین ملودی و پویان هستنقل قول:
حالا که دارید اعتراض میکنید تمرکزتون رو روی پویان بذارید بیشتر :)))
اگه خودش اهنگارو بسازه خیلی از این ایرادهایی که میگید هم به نظرم برطرف میشه
تو این تیم من تنها مشکل رو پویان میبینم که لامصب کمپلت کل اهنگا هم از اونه :))
فربد تو تلگرام زده دوستان میتونن با احترام انتقاد کنننقل قول:
بازم میگم همش کار این ادمینه
شادمهر خودش نمیخونه اینارو
عوضی ها پاک میکنن
تا یه حدی موافقمنقل قول:
شب برهنه ست دیگه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ولی فک کنم شادمهر از دست نرفته چون قبلن هم آهنگایه ضعیف از استاد دیده بودیم.مثله بازم میخامت یا بیا اینجا..پس طرفدارا ناراحت نباشن خود به خود استاد درست میشه
(sm2)
یه ریست فکتوری لازم داره!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیشه امیدوار بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه با یه آهنگ میشه در مورد یه آلبوم نظر داد
قبل تجربه کن و طرفدار هم این داستان رو داشتیم
برادر اینجا تاپیک طرفدارای شادمهر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت حتی با خوندن یه کار ضعیف بیان نظر به این شکل یا مقایسه ش با یه نفر که چی بگم در تعریف ش، کار درستی هست
شما که ادعای بحث متمدانه دارین
با پست دادنتون ادعاتون رو می برید زیر سوال
نمیدونم شایدم من فرق بحث و تبادل نظر و تمدن و توهین و تحریک رو با هم تشخیص نمیدم
همین حرفا رو قبل از البوم تجربه کن هم میزدید، اخرش دیدیم چی شدنقل قول:
اخرش خیلی هم بد نشد لااقل روز سرد و تنهاییام و یکی دوتا اهنگ دیگه ازش بیرون اومد ماندگار شد.در البوم های قبل هم که شادمهر میساخت همین بود دیگه از البوم خیالی نیست و ادم فروش و پاپ کرن از هرکدوم دو سه تا اهنگ بیشتر که ماندگار نشد حالا بگذریم از اینکه واسه یه سری هوادار بقیه اهنگهای این البوم ها هم ماندگار شد که واسه بقیه خوانندها هم همینطوره ولی باید یکم منطقی تر نگاه کرد بنظر من تجربه کن هم مثل بقیه البومهای شادمهر چندتا اهنگ هیت داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیخوام از چیزی دفاع کنم فقط دارم از هر نظر شرایط رو در نظر می گیرم
ضعیف ترین اهنگ طرفدار رو با قوی ترین کار تجربه کن مقایسه کن. بازم میتونی بگی خیلی هم نشد؟نقل قول:
البوم های قبلی همشون حداقل یه شاهکار داشتن( انتخاب، تقدیر، سبب، ماندگار و ....) اما تجربه کن چی؟ اصلا هم قبول ندارم ماندگاری روز سرد و تنهاییم رو،
خود من بی کلام روز سرد رو به همه اهنگای البوم ترجیح میدم
(sm59)راهشو بستم
خود منم با تنظیم های تجربه کن مشکل دارم ولی به هر حال هرکسی یه سلیقه ای داره شاید سلیقه منو شما یکم فرق داره و این راهی هست که فعلا شادمهر پیش گرفته منو تو فعلا کاری نتونستیم بکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفهوم این پست چیه دقیقا؟!(sm55) کنایه زده به فرشباف شاید!نقل قول:
اره دیگه منظورش اینه فرشباف نزاشت قلب ساعتی پخش بشه و قلب من پخش شد الانم رو سیاهیش به خودش موندنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد قلب ساعتی هم پخش نشد
اونم یه چیزی تو مایه ای همین فلب من میشد
شعرشم ضعیف بود فقط توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم این تیکش خوب بود
احسان خواجه امیری هم که خوب اجراش نکرد زیاد
- یه عده هم اینطورین دیگه :| :|
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ادم چی بگه به تو؟؟شادمهر هزاران بار اهنگهای این مدلی خوند..این رو واسه شما و من نمیخونه.این رو واسه کسانی خوند که الان دارن این کار رو گوش میدن و لذت میبرن..بیشترین رو سیاهی واسه ما شادمهریا اهنگ وارث بود با اون ترانه و اون همه با اینکه..واقعا از شما بعید بکد این پست.واقعا روسیاهی ب نظرم ب شما موند
قلب ساعتی شاهکاری بود که حیف شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ قشنگی بود در سبک خودش (sm127)
از فقط با تو عشقم خیلی بهتر بود.
با توجه به ملاک های موفقیت برای یک پاپ استار ، شادمهر الان واقعا موفقه. آهنگهای هیت ، کنسرت های زیاد که همه شون هم سولد اوت میشن. سره همین تراک اخر هم اگر توی پیج های دیگه ای به غیر از پیج خوده شادمهر که آهنگ رو گذاشتن برید میبینید خیلی از مردم حال کردن با اهنگ
اگر کسی موفقیت های شادمهر(خصوصا با دید تجاری) در بازار امروز پاپ ایران رو نبینه و اون رو تموم شده بدونه قطعا یا شیرین عقله یا جهان بینیش مثل تحریریه ی روزنامه ی کیهان ِ
تنها نکته ای که هست اینه که شادمهر قبلا علاوه بر موفقیت و هیت شدن آهنگهاش ، جریان سازی میکرد و به موسیقی پاپ ایران جهت میداد و اکثر مواقع یک قدم از سطح استاندارد های ایرانی جلو تر بود
الان دیگه این طوری نیست و همقدم با بقیه ستاره های موفق این روزها پیش میره و نه جلوتر و نه خاص تر(چیزی که ما همیشه ازش انتظار داشتیم و بهش عادت کرده بودیم)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]