(sm2)یا خدا این جعبه موبایله یعنی بیاد ایران اینجوری میدن دستمون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یا خدا این جعبه موبایله یعنی بیاد ایران اینجوری میدن دستمون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 24 ساعت 12 ساعتشو که خوابی 12 ساعت دیگه شم سرت تو گوشی و سیستم و ویندوز . نیکوله (sm2)
باقیمانده ترافیک دوره: (293034.62mb) 286.17gb
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم بگیرم یا نه ..
(160797.93MB) 157.03GB
تو یادت میاد چه تاریخی بود من این بسته 100 گیگ 3 ماهه رو گرفتم ؟
اون موقع 100 گیگ ترافیک داشتم این 3 ماهه رو گرفتم تا الان نصفش رفته .. باید بدونم کی تموم میشه تا اون موقع مصرفش کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من 45 روز مونده توام یادت بیاد قبل یا بعد من گرفتی
اپ شاتل رو نصب کن اینا رو تفکیک شده نشون میده
این نامحدوده حیفه نگیری
یه سوال داشتم این های وب یا شاتل روستاها رو هم میگیره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟
اطلاع ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ زدم به شاتل گفت 05.26 خریدی یعنی تا 26 برج 8 آبان ماه اعتبار داره ..نقل قول:
خوبه .. میگیرم این صد گیگ رو .. (sm79)
خسته نباشینقل قول:
اگه کسی اطلاع داره زحمت بکشه بگه