نکن حسن عمو ِ هدایتی رو وسوسه نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نکن حسن عمو ِ هدایتی رو وسوسه نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا یه سوال تو این سریال گیم اف ترونز این همجنسبازای سریال واقعا گی هستن ؟ یا خودشونو به گی بودن میزنند (sm25)
حالشون به هم نمیخوره ؟ (sm3)(sm25)
به حقوق همنجس گرایان احترام بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باس به هر قشر احترام گذاشت مخصوصا قشر کسخلانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
John Lennon - Woman (sm50)
چند تا تيمِ خارجى هم صحبت كردم گفتن چون طرفدارِ بالاى يک ميليون داره واسه باشگاه خوبه و اگه تو تِست ها قبول شِه قبولش ميكنيم پس انگيزشَم دارم و ميخوام تلاشمو بكنم شايد شد !(sm2)(sm2)
زنگ زده به گالاتاسرای (sm2)
خدا کنه فصل بعد هدایتی مخشو بزنه بیارتش پرسپولیس حیف این استعداد جذب تیم های اجبنی شه (sm2)
تراکتورسازي 0 - 1 سايپا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 1394/01/27 17:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 24'
فولاد 2 - 0 نفت م.سليمان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 1394/01/27 17:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 24'
ذوب آهن 1 - 0 نفت تهران
سر باز نکن ای اشک از جاذبه دوری کن
ای بغض پر از عصیان اینبار صبوری کن
من اشک نخواهم ریخت این بغض خدادادیست
عادت به خودم دارم افسردگی ام عادیست
تنها سر من بین این ولوله پایین است
با من همه غمگینند تا طالع من این است
(sm50)