ساسی و حمید ام شب خراباتی شدن (sm74)
برم تا داستان درست نه شده (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
ساسی و حمید ام شب خراباتی شدن (sm74)
برم تا داستان درست نه شده (sm27)
یه جور گفتی حالات فک کردم داری میگی آلات (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بنده در موزه دیگه ای سنگر میگیرم تا شیو و افتر شیو .. (sm2)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همراه اول پوزش می خوام چیز شکن فعال بود افت سرعت داشتم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی دانلود می کنی (sm59)
عاشقانه قسمت 5(sm25)
سرکوفت نزنین(sm50)
سریال خوبیه منم چهار قسمتشو دانلود کردم ولی وقت نکردم ببینم
علیرضا کجای (sm81)
رامی بی پیر گیرت بیام خداته در میارم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامین دیوث دیوغ گو . (sm2)
تخیلی هست اما باز ببینی بد نینقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تو هستی آسمون پر از نورِ
غم از قلبم هزارون ساله دورِ
الهی نشکنه قلب من و تو
که هرکی عاشقه قلبش بلورِ
وحید تاج ... (sm50)
عجب آلبومی ... (sm50)
عجب فضایی ... (sm50)
عجب آهنگسازی ... (sm50)
عجب صدایی ... (sm50)
(sm81)
هنگام صبوح آمد
ای هم نفسان خیزیزد ... (sm74)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)من همش هستم تلگ تو دیوث ساکتی
چی بگم ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم وقتی که بارون نمیباره چی بگم (sm172)
- (sm50)
سلام بابک جان، نبودن ما رو بذار به حساب شلوغ بودن سرمون نه بی معرفتی، تا حدی فارق شدیم الان، هنوز کلی نامه دارم نخونده، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]رو یه نگاه بنداز، سایت خیلی خوبیه این سایت پرند، البته فکر کنم پرشیا ریکوردز همین کار رو با پالایش گذاشته رو آیتیونز، از رو صفحه ریپ شده. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]رو هم ببین، ریپ نواره، از دقیقه 15:50 به بعد میشه این ترک، ببین کدوم بهتره. البته شاید به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هم ایمیل بزنی فرستاد برات، به نظرم امتحانش ضرری نداره. (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)
(sm50)
دیشب خیلی صبتا شده من نبودم (sm50)
ساعت چارونیم صب بیدار شدم برم دانشگاه...
استاد بیشتر خاطره گفت تا درس بده...
البته صبتای پند آموزی بود.
(sm50)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی یه بازیه چی از اُمرش راضیه(sm178)
غروب سه شنبه خاکستری بود (sm50)
دو روزه هست هوا حالمو گرفت خاگستری بوددددد.
خدالعنت کنه کسانی که درخت قطع میکنن.(sm178)
(sm120)...(sm98)...(sm1)...(sm81)
داستان زندگی
(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومِ جدیدشه !؟
لینک برسان برار ! (sm59)
عمو کریس چیکار کرد (sm224)
گل آفساید بود
قشنگ بازى ريالو دراوردن(sm50)
از بارسا پی اس جی که بدتر نبود.