قشر خاص و چیز(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قشر خاص و چیز(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
1394/01/27 17:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 45'
ذوب آهن 3 - 1 نفت تهران
من شخصا از جامعه فوتبالیست ها، دانشجویان ، عکاسان ، بازیگران ، قصابان ، بقالان، کارگران ، و سایر اقشار محترم به خاطر صحبت های این موجود عذر میخوام!!نقل قول:
من عذر میخوام!
عجب پرسپولیس جذابی شد این فصل!!نقل قول:
واسه خودش سریالی بود
کلا به تو ربطی نداره ولی واقعا برای جامعه ی همجسنگرایان متاسفیم که گِیی همچون تو رو دارند خاک بر سر گِیت کنن مردک (sm120)نقل قول:
چه خوب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این کله مرغی مافیا بازیش گل کرد دیوث معلوم نی چی کار کرده همه دارن میبازن (sm2)
هر چی باشه تو هوادار پرسپولیس نیستی همین واسمون کافیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا بعد از دربی گفت من این تیم رو قهرمان میکنم ! همونجا گفتم خدا میدونه آخر فصل چی میشه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته جالب کمک این سیاسی عن به کیسه ست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله امشب میبازیم تا سپاهان 4م بمونه (sm118)