گواردیولا بهترین مربی در استفاده از پلن b (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گواردیولا بهترین مربی در استفاده از پلن b (sm2)
رسما داره دست به انکار خودش میزنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد چش به من لاشی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اشکال داره مخالف بودی؟فک میکردی جواب نمیده اما داد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شعور پلن(sm2)... پنل چیه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا من گفتم پنل(sm77)(sm2)
حسین تو از اول عاشق مودریچ بودی؟؟ (sm120)
داشتم با برادرم در مورد پنل کولر صحبت میکردم الان اینجا هم نوشتم(sm2)
بی سوادیم دیگه(sm2)نقل قول:
تو که میزاریش کنار دومنک اون یکی میگه قهرمان هم بشه بزرگ نیست اینا خودش ثابت میکنه چه جور مربی ای هست از نگاه شما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]