(sm172)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی تو که یه من ریش و پشمی وصلته
تسبیحی تو دستته
که تأثیر داره حتمن تو مخ زدن صیغهایا
(sm50)
ای تو دهنت دیوث(sm2) نمیدونی یعنی ؟ آلبوم جدید سلطان چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بده من حال ندارم پیداش کنم 320 بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر دستت درد نکنه آلبومو کی آپ کرد ؟ کاوراشم خیلی خوبه
عجبا ابله تو صفحه اول برونقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول آهنگ امیر بی گزند با اذان موذن زاده شروع میشه (sm74)
خیلی خب بابا چرا میکنی ببخشید میزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیع بند تریاق (sm54)
رشتنقل قول:
فقط ۳ بار اومدم کرمانشاه مزر پرویزخان
با کامیون
کامیون داری ؟ چند سالته ؟ بار آوردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید به دل نگیری رسول جان ولی نه به اون بابا اسی صدا زدنات نه به این طرز برخورد
مصداق بارز دوستی خاله خرسه
اگر قرار بر این باشه با چهار تا حرف رفاقتا اینجوری از این رو به اون رو بشه .... (sm138)
(sm120)عجب چیزی پیدا کردنقل قول:
کلا خیلی قطعه خوبیه. منو خیلی گرفته (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر زیبا امشب بر تو مهمانم، در پیش تو می مانم، تا لب بگذاری بر لب من(sm81)
آخرِ شاه مقصود رسما تیرِ خلاصِ (sm111)
رسول مغز تو کله ش نیست اصلا ! (sm2) امثالی مث احسان و شما خیلی دل بزرگی دارین که به این حرفا پشیزی اهمیت ندین اونم حرفای رسول " منشی " (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
منو ببخش اگه تو فردام هرگز نمیشم اون چیزی که تو میخوای(sm50)
(sm2)
من از کجا (sm88)
یعنی الان هیچ کـریو ای کار نمیکنه؟
شمع دل است او
پیش کشیدش ... (sm50)
توی کامل منم ناقص، توی خالص منم مخلص
توی سور و منم راقص، من اسفل تو معلایی
(sm50)
اژدها وارد می شود(sm128)(sm59)
آلبوم شهرزاد بزودی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) بسه دیگه پوستش کنده شد یه استراحتی به خودت بده یه نفسی بگیرنقل قول:
دستکش پوشیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین اتوبوس (sm1)(sm50)
والا دستکش چدنی هم انقدر جواب نمیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمساری هم خیلی خوبه
ن بابا بی پدرا هنوز وصل نکردن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده ام ... (sm50)
من بی دهان خندیده ام ... (sm88)
دیوث حقشه ترتیبتو بدم از اینجا (sm2)این حرفا چیه زدی به دلبندم اسی 61 ؟ (sm51) خجالت نمیکشی الدنگ ؟ (sm2)میدونی چند سال ازتو بزرگتره ؟ (sm70)نقل قول:
به تو چه ربطی داره ؟؟؟ فضولی؟؟ (sm70)نقل قول:
چی کار می کنه پس (sm98)
محمد یاوری زیر پست محسن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایفون و هات اسپاتنقل قول:
میگم انقد نپر به مردم چیزی که نگفته (sm70)شوخی کرده باهات ولی تو اینجور جوابشو دادی(sm120)آروم باش (sm2)نقل قول:
داری لینک بده سالمشونقل قول: