شدم مثله یه دیوونه
تو هوای تو سرگردون
به اون روزهای بی تکرار
منو دوباره برگردون
یه عکس کهنه که موهات
تو دست نرم یک باده
یه دلتنگیه هر روزه
که پای گریه افتاده
نمایش نسخه قابل چاپ
شدم مثله یه دیوونه
تو هوای تو سرگردون
به اون روزهای بی تکرار
منو دوباره برگردون
یه عکس کهنه که موهات
تو دست نرم یک باده
یه دلتنگیه هر روزه
که پای گریه افتاده
راهشو بستم (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان این پیج از کنسرت امشب شادمهر لایو گذاشته بیایین نگاه کنید حال کنید
پیج : shadmehr.star
.
بخشی از صحبتهای شادمهر در کنسرت دیشب: یه سری از همکاران من در داخل که ادامه راه منو میرن و بعضیا میگن که ادای منو دارن در میارن و از من کپی میزنن ولی اصلا اینطور نیست و خیلی خوب دارن کار میکنن. الان میشه بهترین حس رو داشت چون در نزدیکترین نقطه به ایران هستیم.
لینکای منم پریده فقط [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام شما میتونید لینک سالم آلبومهای شادمهر با کیفیت صد در صد اورجینال و حتی wav و flac و 320 تو تاپیک زیر پیدا کنید که امیرخان زحمتشو کشیدن و دانلود کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم (sm72)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم بابت راهنماییتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم آلبوم های غیر رسمی شادمهر هست (که در پست مربوطه بهشون اشاره شده)
آیا باز هم در این تاپیک که لینک گذاشتید موجود هست ؟
من کیفیت اورجینال آلبوم آدم و حوا رو دارم 320 که از آقای تبریزیان پیغام سحر گرفتم (اونموقع cd نبود و قرار بود کاستش منتشر شه و کیفیت آهنگا به خوبیه آلبومای جدید نیست ) ... فرصت نشده آپلود کنم تا بدم به امیرخان .. آلبوم سبب m4a اینجا هست .. لینک پایین .. آلبوم فریبا کیفیت اورجینال پیدا نمیشه و همون داستان آلبوم آدم و حوا.. اما کیفیت خوبشو دارم که باید اونم آپلود کنم .. تک آهنگای غیر رسمی شم کیفیت اورجینال تو همون تاپیک بالایی هست به غیر از چند تاشون که فکر کنم اونام از آیتونز خریداری بشه و بزارننقل قول:
دلم ی آهنگ مثل گمت کردم یا معروف یا انتخاب یا طرفدار یا وارث با صدای جادویی شادمهر با اون حس و حال با ملودی گیرا و تنظیم بی نظیرش میخواد و ویدئویی مثل معروف یا گمت کردم.جوری که اسامی تو ویدئو زده میشه بزنه موزیک و تنظیم شادمهر و شاعرم بزنه جواد شریف پور یا مونا برزویی و اگه میشد روزبه بمانی
خیلی دلم میخواست شادمهر ی موزیک کار کنه با این دو نفر(روزبه بمانی و البته تنظیم سیروان خسروی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Music & Arrangment: Shadmehr Aghili
دیگه خیاله فکر کنم
آدم با امید زندست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی هم برای خودش دوره ای داره(امیر فرشباف و عوامل)
(sm50)
دیگه دیدنم محاله...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه برگشتم خیاله...
ممنونم بابت توضیحات و بابت لینک دانلودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ورژن رمیکس رابطه با تنظیم ارون یا موموریزا ممکنه بیاد بیرون
با تنظیم آرون اومده بود که!(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی دمت گرم 1 ساعته دارم میخندم مخصوصا خط آخرش(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm172)
ارش مهرابی و وحید پویان و امیرفرشباف و میلاد هاشمی امشب در گرجستان پیش شادمهرن برای اولین بار همو میبینن شادمهر تو کنسرت امشب گفت اینا باعث شدن انگیزه پر کار شدن پیدا کنم
بعد گفت قبلا هم گفتم خوانندگی رو دوست ندارم ولی شما هوادارا همیشه باعث شدین بخونم و منم واستون تا اخر عمر میخونم تو ایران یه سری ها بهم میگن وطن فروش ولی اصلا مهم نیست چون ایران تو قلب منه
این همه هوادار انگیزه نبودن چهارتا آشغال شدن انگیزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ(sm70)نقل قول:
ویدئو بعدی آلبوم آهنگ تصویر هستش(sm50)
جدا !! کجا گفته ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی منبع موثقنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال زیاد اواخر آبان یا اوایل آذر پخش میشه
خوبه ...منتظریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بهترین آهنگ آلبوم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)نقل قول:
کاش میشد دیدنت فقط توهم باشه
اینو اگه پخش میکرد موزیک ایران زیر و رو میشد! صدای شادمهر به کنار... موزیک و تنظیمشه که مو به تن آدم سیخ میکنه!!(sm81)نقل قول:
کاش این آهنگ پخش میشد (sm178)نقل قول:
این گروه تجربه گران از البوم حذفش کردن
بعد هم نزاشتن ویدئو بشه
فربد چه جالب منم داشتم اعتراف گوش میکردم به نظرم از تقدیر هم بهتر میشد این اهنگنقل قول:
من ورژن 1.30 دقیقه ایی رو دارم که هم میخونه هم اهنگ پخش میشه
بچه ها همین الان اهنگ عادت شادمهرو پلی کنید ببینید شادمهر چقدر با الانش فرق کرده
تا اهنگو گوش ندید متوجه نمیشید که البوم تجربه کن چقدر ضعیفه
لطفا یه بار دیگه خوب گوش کنید
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
یادی کنیم از این اجرای زیبا
تجربه کن آلبوم نیست افتضاحی بیشتر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر شده یکی در حد علیرضا طلیسچی و احمد سعیدی