زهرا خانم بیاد، آدرس بده، دو دقیقه ای اونجام (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زهرا خانم بیاد، آدرس بده، دو دقیقه ای اونجام (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشم خوب چیزیه ها روانشناسه روانیش شو دکترت شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوب.نقل قول:
بچه کجا هست سهیل؟
يك مشت دلار لعنتي(sm1)
به به من چقد رو الیا حساسم تو چندسالته اهل کجایی و چه رشته ای میخونی یا تموم کردی(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فک کنم سیستانی گفت هست شیطون خواهرش یا دوسته دوستاش برا من ها یادت نره ها تک خوری نداریم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکاری میکنی، فکر ما هم سهیل باش (sm25)
سهمت محفوظه سهیل (sm19)نقل قول:
همین زهرا خوبه برو تو نخش تو خونواده هم پز بده دوهتور گرفتی از مدله روانیا(sm111)نقل قول: