(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایجوری نمیشه سهیل.
باید بیان قشنگ خودشون رو معرفی کنن (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایجوری نمیشه سهیل.
باید بیان قشنگ خودشون رو معرفی کنن (sm98)
مثلا مریم هستم از گرگان، 18 ساله
دخترا قصد خیره شمارتونو با لوکیشن و یک قصطعه عکس سه در 4سه جلدی بفرستین(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم سهیلا هستم چندین ساله از چند خونه :llllll بابا عکسی فیلمی شماره ای چیزی شاید مشتریشون شد یکی بانی خیر هردو گورشونو کندن رفتن زیر ی سقف(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش قصد ما خیره (sm128)نقل قول:
سه در چهار همش ادیته.
خا اوخ افتیر بیفور بدن ادم سنگین تر انتخاب کنه لولو هلو شده نگیره(sm25)نقل قول:
چی سهیل؟نقل قول:
متوجه نشدم!
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]با ارایش بی ارایش(sm111)با گریم بی گریم(sm51)با فتوشاپ بی فتوشاپ
والا هرکی مخ زدیم تو تله برعکسه قیافه عکسا پروفش در اومد همون یه 2 ساعت دوم داشت رلمون(sm30)
دختر باس ذاتی قشنگ باشه سهیل.نقل قول:
این بازیگرا بدون گریم هیچی نیستن.
حاجی دختر از تله انگا نکشیدی قرار همشون والا با این اپا ریخت عوض میکنن عکس میزارن پروف من که هرکیو مخ زدم کشیدم بیرون هی نگا میکردم عکسشو از تل هی بیرون نمیافتم بعد میدیم کلن فرق داره با ظاهر یکی بود که اصن یادم نمیره کوتوله بود :lllllllll بیشتر دخترا که فقط صورت میزارن عکس یا چاقن یا کوتوله تجربه من که اینو میگه دختره ولی خوب جنسی بود کصش تپل بود هیف کوتوله بود دا(sm120)نقل قول: