الان این سهیل تو رشته کس شناسی و s.ex در 1 هفته تحصیلا کرده و انصافا هم که نمره خوبی داشته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان این سهیل تو رشته کس شناسی و s.ex در 1 هفته تحصیلا کرده و انصافا هم که نمره خوبی داشته (sm2)
(sm70)تو کلاستون اکیپ تشکیل بدین دا ما یکی حشری داشتیم رضا بود عشقه استادا بود یه استادمون واقعا دیوث کرد دمه مرامش ولی واسه هممون نمره بیست گرفته بود ازش دوتا درس سه واحدی بود(sm30)کافی بود استاد زن باشه دیگه میگفت من نماینده کلاسم شماره استادو میگرفتو قرارو فلان خخخ
کونی خودت چه خبرا تو خودت که بیشتر بقلت داری :دی من رو توعم نظر دارما اگه بدی(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا زمانه ما میگرفتن الا ارشدم کاری ندارن همشون شراب کهنن این ارشدا دکتری بخدا حسی نداره دیگه ادامه بدم یه دوست دارم هم اسمه هادی میره میکنه کصافط پولم میگیره ماشین اونارو هم گاهن سوار میشه ببین این کیه دیگه خخخخ(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیه نه خبری نیست . آخرین بار زمستان بود . دیه تمام
کیرتو گاز گرفتن یا کندن ؟ برو یکی بزن خا الان که راحته کافیه خیابون بگردی زرتی می پرن تو ماشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب دیوثی بوده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشتت چیبه سهیلا (sm2)
اگه ماشین داشتم آره . من که ماشین ندارم . اون چند نفرم بیرون دیدم خوششون اومد بهشون شماره دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جزا جرم شناسی فقط بخاطر حرفا زناش و چطوری بکنی دیه کم شه و... رفتم سراغش وگرنه هیچ علاقه ای نه من به اون دارم نه اون به من(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس خوشکلی (sm128)نقل قول: