سجاد نصب کن ویدیو وارد کن یه سری تنظیمات داره نتونستی خبر بده ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سجاد نصب کن ویدیو وارد کن یه سری تنظیمات داره نتونستی خبر بده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه دوس دختر می خوام بتونه پرواز کنه (sm74)
ملت گیر تغییر حجمن (sm2)
سرمایه گذاری تو پدیده چظوره بنظرتون ؟(sm132)
پشتوانه پدیده هم سهام دارانش نیستند .رانت هایی است که ازش استفاده می کنند و کسی به من و شمای معمولی نمیده(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه مثه ما سرویسای ویژه ندارن .. (sm2)
راستی میشه عوض کرد طرح رو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دو مگ یا 5 میخوام بگیرم
یا باید فسخ کنم کلا
مگه سرویس هاتون چجوریه ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینایی که میری بعد اتمام کار کیونتم میشوره ؟(sm2)
(sm70)مگه نمیبینی مثه هلو نقل میگیرم !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 مگ 5 گیگ ترافیک ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 به بالا فقط با مهر شرکت میدن
اگه قبلا نت داشتی از مخابرات طرح قبلی مثلا نامخدود حذف میشه بعد میری رو طرح جدید
بخوای برگردی رو نا محدود باید هزینه مودمو خسارت بدی 100 تومان