نظرت بردادرت راجع به گواردیولا چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرت بردادرت راجع به گواردیولا چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؟نقل قول:
ما کی گذاشتیمش کنار دومنک؟؟؟اون عمو دل بود کنار دومنک قرار میگرفت (sm120)
برادرم طرفدار بایرن مونیخه(sm120) تنفرش از گودزیلا از ما بیشتره(sm120)البته طرفدار رئالم هست (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته نمیشه از چرت و پرت شما هم در مورد دلبوسکه گذشت(sm50)
حسین کنار هر دوتاشون گذاشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والله ... من اصلا مخالف نبودم... البته شناخت کاملی نداشتم ازش ولی هیچوقت نه مخالف اومدنش بودم نه علیهش جبهه گرفتم... اتفاقا سال اول بعضی از دوستان یه انتقادهایی می کردن ولی من همیشه چون تکنیکی بود، سبک بازیشو دوست داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنل(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ترکیب رئال مادرید: کاسیاس، کارواخال، په په، راموس، مارسلو، کروس، مودریچ، خامس، بیل، بنزما، رونالدو
مارسلو(sm3)راموس(sm3)کارواخال(s m3)
عجب اتوبانی(sm120)