از دخترها خبر ندارم ولی هر پسری بهتون گفت دیشب خوابت رو دیدم، شک نکنید خواب سک.س با شما رو دیده. این راز پسرهاست که من دارم برملا میکنم. جدی(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
از دخترها خبر ندارم ولی هر پسری بهتون گفت دیشب خوابت رو دیدم، شک نکنید خواب سک.س با شما رو دیده. این راز پسرهاست که من دارم برملا میکنم. جدی(sm27)
یکی از دخترهای توییتر خوابم رو دیده. منتها چون فینگلیش بود خوابشو نخوندم. سعی کنید خواب با حروف الفبای فارسی ببینید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته کنکور بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستون... معرفی به استاد... (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم خیلی گل پسریا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برملا نکن نکبت (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)نقل قول:
ایشالله مثبت باشی همیشه بجز جواب آزمایشات (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
په دهنت سرویسه رسما همه از دم ترکی حرف میزنن دهن عادمو صاف میکنن دهن سرویسا
دوست داریم رفیق @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشسته ایم برای ادامه دادنِ صبر . . . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
واااای بر پسرانی که گلشان من باشم ...
اععععع چی شده ، چی کار کردم مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ها هميشه با يه چايي گول ميخورند (sm50)
ته خط اونجاییکه زشتا هم تورو به تخــ.مشون میگیرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت تو با يه خوشامد گوئي مور مور ميشي (sm39)
ميزنم بميرياااااااااااا(sm39)(sm39)