برخی انسانها
هر کاری کنید دوستتان نخواهند داشت...
برخی هم
هر کاری کنید
دست از دوست داشتن تان بر نخواهند داشت ....!
جایی روید که عشق حضور داشته باشد ...!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
برخی انسانها
هر کاری کنید دوستتان نخواهند داشت...
برخی هم
هر کاری کنید
دست از دوست داشتن تان بر نخواهند داشت ....!
جایی روید که عشق حضور داشته باشد ...!!!
رسول خوراک تو فقط ترامادول و بایمادول هست(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اگه قراره چيزي نخوره براي چي ميره ميونه اون همه خوراكيهاي جورواجور سرد و گرم(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدیین که بچه بازیه ! حس می کنی داری گچ میخورینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایکودین داروخونه ندارن لامصبا وگرنه میخردیم (sm2)
ترامادول ایشالله هر وقت مزدوج شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایکودین برای کسایی که خیلی درد دارن و نمیتونن تحمل کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب استامینوفن و هیدروکودن که دستکمی از تریاک نداره (sm120)
اگه کدیین و ژلوفن با هم مصرف کنم ! تداخل دارویی نداره ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ویکی پدیا سرچ میکنه توام ساده ای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فيدل كاسترو بيشتر بهش ميخورد روغن موتور باشه تا
رهبر انقلاب كوبا!(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی مرد حسابی (sm2)نقل قول:
استامینوفن رو با کدئین ترکیب کنی بدتر از تریاک میشه (sm120)
اولی رو بندازی بالا معتادی (sm2) یهو خانم منشی میاد نظرت (sm2)
من عاشق آخر واليبال نشسته هستم كه بازيكنا يهو بلند ميشن با هم دست ميدن
انگار دسته جمعي شفا گرفتن!!!
اونوقت چه مدت طول میکشه تا از کما در بیام؟ (sm2)نقل قول:
(sm2) ترکیباتشو آره ولی خودم بلدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 48 ساعت داریم تا یه هفته (sm2)نقل قول:
اره اونم زیاد تجربه کردم (sm70)نقل قول:
البته عوارض جانبی خیلی خطرناکی داره که صابر در جریانِ چی میگم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
يادش بخيييييير لامصب جواب نصف سوالهاي جغرافي اين بود:
آب كافي، خاك حاصلخيز، و آب و هواي مناسب
تاريخ ميشد:
بي كفايتي پادشاهان، خيانت دربار و انگليس!
اجتماعي:
ايجاد هرج و مرج
ديني رو كه نگو!
ديني كلا جوابش ميشد : ايمان، تقوا، عمل صالح
استامینوفن که باکدیین ترکیب هست خودش (sm120) منظورم اینه اگه ژلوفن و کدیین رو 2 تا قرص با هم بندازم بالا تداخل نداره ؟نقل قول:
آقا بفرماااااااا افطار
اينو يك ماه پيش گذاشتم نتم ضعيف بود الان اومد (sm2)
خوب ژله ی ایبوبروفن رو با کدئین ترکیب کنی میشه شربت تریاک (sm2)نقل قول:
تداخل که نداره ولی تا 24 ساعت خواب آلودگی داری
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
ای شاهین... طرف اس داد از فروش ماشین منصرف شده @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر منتظرم نباش @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm172)
ای جانم ! رفتم تو کارش (sm2)نقل قول:
رفتم از بانك وام بگيرم شرايط رو كه پرسيدم
ديدم از شرايطش فقط كارت ملي و كپيش رو دارم
رفتم كار دولتي پيدا كنم
از شرايط استخدام هم فقط ايراني بودنش رو دارم
از شرايط ازدواج هم
فقط شناسنامه م هست
هيچي ديگه
الان دارم عمو پورنگ نگاه ميكنم
كي از همه خوشبخت تره
من من من من
من برم
تاپیک بغلی هوس دعوا کردن ولی من حوصله ندارم (sm120)
مدیر نسبتاً محترم و در این مواقع دیوس ِ فروم منتظر نباش
بعدشم که دیگه پدر میشی دیگه وقت ندارینقل قول:
ادامه ـش چی شد پس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخوند بالاي منبر ميگفت سعي كنيد بچه دار بشيد خيلي ثواب داره هنگام زايمان دو تا فرشته ميان دهانه رحم رو باز ميكنند تا زايمان راحت تر انجام و درد كمتري به مادر تحميل بشه وقتي تمام شد دو تا فرشته ميان دهانه رحم رو جمع ميكنند تا دوباره تنگ بشه...
پيرمرده پايين منبر داد ميزنه آقا اون دوتاي دومي خونه ما نيومدن ...!
(sm172)نقل قول:
حتما یه خیری توش هست خودتو ناراحت نکن
نقل قول:
الان ديدم(sm77)
وقتي ميگم نتم قطع ميشه اينه(sm74)
کمتر از 2هفته افت کلاس داره واسم (sm70)نقل قول:
نرو تاپیک بغلی مرد مومننقل قول:
اگه تا 2روز اینده پیدا نکنم سفرم کنسل میشه... ضدحال میخورم... و تو بی خارک میمونی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه باس سر کنیم وضع نتمون از این بهتر نخواهد شد 10سالِ نتونستن زیرساخت ها رو درست کنننقل قول:
این موردش فدای سرتنقل قول:
دومورد دیگه رو هم سخت نگیر
وصل تو کجا و من مهجور کجا
دردانه کجا حوصله مور کجاهر چند ز سوختن ندارم باکی
پروانه کجا و آتش طور کجا(sm181)
مسال هرطور شده من باس به تو خارک بخورونم پارسال از خودم ناراحت شدم عکس گذاشتم دلت خواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر 9ماهِ منتظر منِ دیگه وقتشِ باس خودمُ بهش برسونم (sm70)
اراک نمیای(sm173) ؟نقل قول:
بس که سودای سر زلف تو پختم به خیال
عاقبت چون سر زلف تو شدم سودایی (sm181)
اراک که از اینجا تا کرج توی مسیرِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]