کیرم تو این نوشتنت . علا . دی . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کیرم تو این نوشتنت . علا . دی . (sm2)
ماشینه بابا عمو و... ببر خو واسه ی ساعت قرض بگیر فقط یادت باشه رقمه اخرش یا اولش گل بچسبون خواسی بکنیم ببر جا حلوت البته خودشون بلدن از بس که دادن کجا خوبه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رشتت چیه این هادی خودش بده من مشتریشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کارشناسی عمران، آخراشم دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه جوریه یعنی تاکسی زردم داشته باشی سوارت بشن بعضیا پیشنهاد میدن بهت
هادی چند سالت شده رشتت چیه بگو کونی نمیکنمت که(sm132)
والا این گرونی ریده ملتم واقعا بی غیرت شدن فحشا و روسپی گری همه شهرا ایرانو گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترم اخری پ خدمت میری یا معافی؟ از من میشنوی برو بعد شروع کن کار مار درس مرس ارزش نداره الا مدرکم میفروشن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام و اینیستا رو ملتو خدایی باز کرد وگرنه دختر یه جواب اسم نمیداد اون زمون ما چه برسه هنوز بشینه بات لاس بزنه(sm2)
آره ولی 6 واحد دیگه باید ارایه به استاد بدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سربازی که باید برم (sm81)