مهدی من سرچ میزنم این خمیر سیلیکون باعث خاموش شدن ناگهانی سیستم میشه ولی اشاره ای به داغ شدن تمام قطعات نکرده
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی من سرچ میزنم این خمیر سیلیکون باعث خاموش شدن ناگهانی سیستم میشه ولی اشاره ای به داغ شدن تمام قطعات نکرده
(sm120)البته قصدم بود تا قبل تابستون برم هم فن cpu هم فن کیس عوض کنم حالا یکم زودتر میرم این خمیرشم بزنه
(sm2)CR by Eliنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی
مگه تموم قطعات داغ میکنه ؟
ممر تک تیرانداز دیدی
احتمالا خمیرش فاسد شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره صبی مادربورد گرافیک هارد فن cpu یکهو شدن کاسه داغ تر از اش (sm120)رفتم گذاشتم تو حیاط یه ساعت خنک شدن اوردم زدم روشن شد تا الان موشکلی نداشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه همه چی با هم اگه بخواد مختل بشه پاور باید باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیلیکون اگه کاربردشو از دست بده پردازنده زود داغ می کنه خاموش میشه ربطزی به تمام قطعات نداره
من میگم تو یه بار بایوس مادربرد رو آپدیت کن . اینم میتونه تاثیر داشته باشه..البته خطریه
ها دیشب دیدم .. خیلی حال دادنقل قول:
واقعی بود طرف (sm54)
(sm120)صبی دان شد این اتفاق افتاد حالم گرفته شد عصری میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]