(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره درسته واقعا . الان هر چه **** و کونیه رفته تو دانشگاه عامی کاربردی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هفته قراره به یه نفر زنگ بزنم در مورد کار . اگه بشه باید برم تهران برای کار
اگرم نشد یه فکری می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط پارتی میخواد
من خودم با مدرک لیسانس کامپیوتر و مدرک بهیاری برای بیمارستان های تهران بیش از 70 بیمارستان رفتم .
که فرم پر کردم برای استخدامی اما اشنا و پارتی میخواستن .
اولین چیزی که بهت میگن سابقه داری خب مادر قهبه تا کار نباشه چطور سابقه داشته باشم .
شرکت ها هم برای ما که مدرک نرم افزار داریم خیلی سخت تخصص باید داشته باشی تست میکنند تا بگیرند همینطوری نیست .
مسئله بعدی که مهم هست تهران هزینه هات خیلی بالاست اصلا نمیصرفه . بخوای اجاره خانه بدی و خورد خوراک نمی صرفه با این حقوق های پایین
از همون اول یک هنری را یاد میگرفتیم بهتر بود تا درس خواندن. عمرمون به باد رفت
(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارادوکسو برسون بهم،تلگرام دسترسی ندارم (sm50)
(sm50)
خوبی زنی بود که بوی سیگار می داد . . . (sm50)
نقل قول:
چند مین دیگه . . . (sm19)
چقد کدنویسی بلدی؟خا یه شرکت بزن نتی دیگه یا یه سایت یا اپینقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این چند ماه که بازار کار بودم فهمیدم تو حرف زدن مشکل دارم.ینی قدرت و جرعت حرف زدن ندارم.