بره طرف بایوس ، به گا میره (sm120)
به نظر من که همون پاوره
وقتی همه چی داغ کنه و دما برنه بالا و خاموش شه معمولا پاوره
نمایش نسخه قابل چاپ
بره طرف بایوس ، به گا میره (sm120)
به نظر من که همون پاوره
وقتی همه چی داغ کنه و دما برنه بالا و خاموش شه معمولا پاوره
(sm120)اونم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه دیشب شب جمعه زیادی هات شده الینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اتاقت کار نکردی(sm2)
خاموش شدن سیستم همون داغ کردنه اگه خاموش نشه که کیست کلا باید بندازی دور تو برای محکم کاری عوضش کن شاید اوکی شد این داغ کردن کلا قطعات شاید از سی پی یو هستش یا شاید یه دلیل دیگه داره تو اونا رو عوض کن ببینم جواب م یگیری یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه میخواستم اشاره ای به آخرش داشته باشم .. (sm2) گفتم شاید ندیدی نگفتمنقل قول:
خوب شد نگفتم وگرنه اشترت یه ماه بنم می کرد (sm2)
(sm120)باز تو در جریان نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاورم تازه عوض کردم مدل خوب گرین گذاشتم تازه یه هفتس
جالب اینکه رفتم سایت گرین مشخصات سیستم زدم نرم افزار انلاین داره بت میگه چه پاوری بذاری دقیقن همین مدلی که الان گذاشته (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
البته باز نمیشه قطعی گفت ولی بیشتر موارد مشکل از پاوره
یه چند روز پیش دقیقا مثل مورد تو مشکل داشت با تعویض پاور درست شد
اصلا شاید همون لحظه باشه و دیگه هم داغ نکنه
باز یکم کار کن باهاش(sm120)
همه چیت عجیبه تو (sm120)نقل قول:
گرافیک جدیده هنوز سرجاشه ؟
(sm120)فردا میزنگم به طرف بینم چی میگه قبلش بش گفته باشم که اگه پاور خواس عوض شه دبه نکنه چون خودش گفت این مدلو بذار منم بش گیر دادم گفتم کم نیس گفت نه خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]