سهی تریپ رفاقتش رو داری !؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سهی تریپ رفاقتش رو داری !؟ (sm2)
یا ابر فرض . . . (sm2)
که با کیره من افتتاح میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه تریپ رفاقتا برا تو تو ولی فقط برا من(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا میخوام ازت خندق اصلا بزنم ادا تنگا رو چرا در میاری :l
حمید تو شاهد باش . . . من می خواستم تموم کنم ، ولی خودش زبونم رو می خواد لای چووونش . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه جوجویی تو اگه شیر داشتی این قدر خــــایه مالی نمی کردی . . . (sm2)
لبم میری؟دیگه هنرات چیه پوزیشنارو خوب بلدیا ناقولا(sm51)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که سرش توی چاهه ، سس خاله تگزاس هم براش تنگه . . . (sm2)
تازه کجاشو دیدی تو فقط بده(sm51)نقل قول:
ما سسه هفت جزیره میزنیم رو اسکندرمون اونم گشاد میشه میخایی رو توعم تجربه بدیم یه خاطره بسازیم باهات(sm111)نقل قول: