نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب و زبونم فعلاً لای چووونت بنده اوووبی . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب و زبونم فعلاً لای چووونت بنده اوووبی . . . (sm2)
نقل قول:
استان گلستان - شهر گرگان من تو زمینه راه اندازی شبکه مهارت دارم و برنامه نویسی خیلی کم چون برنامه نویسی باید به روز باشید.
برنامه نویسی مایکروسافت به زبان ASp .net علاقمند بودم یک سایت طراحی کردم اما الان شده برنامه نویسی Asp.net MVC که خیلی پیچیده است
کار هر کسی نیست مشکل هست .برنامه تحت ویندوز هم الان جواب نمیده . فقط سایت اونم MVC باید بدانید .
اها داری کیونه ما رو میخوری؟چه طعمی داره؟تموم شدی بیا یه حالی به اسکندرم بده(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو سس کن ، تو چاه کن . . . بیا چووونت رو بده بعد برو توی چاه . . . (sm2)
ای اس پی که خیلی وخته از رده خارج شده پی اچ پی و جاوا برو یاد بگیر بیفت سمته گجت سازی و یا اپ الا بازار تو ایناس شبکه و سرورم یاد بگیر کنارش یه شرکت بزنی هاستینگ و سرور بعد این اپاتو که ساختی از اون سرور خودت بکنی به خلق الله بعد ترافیکتو بفروشی به ای اس پیا و....نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو که صبح تا شب توی چاهی بهتر می دونی . . . (sm2)
فلن مشغول شو تو کونم بعد تموم شد بیا یه پوزیشنم برو رو اسکندر(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد از شیر همه هم بالا می ری . . . شغل . . . نرم افزار . . . موبایل . . . بیا سوراخت رو بمالم و برو . . . (sm2)
تو میگی فلن لبو زبون دهنو کلت توشه به من چه خلاصه تموم شدی بیا رو اسکندر منتظرته (sm51)نقل قول:
نقل قول:
اوووبی فقط یه پوزیشن داره ، اونم من الان دارم برات می گام اوووبی . . . (sm2)