مغزم درد گرفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مغزم درد گرفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکریه(sm59)نقل قول:
منم بازوم درد گرفت بس افتابه پر کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
محمد کجا رفتی!! بیا بابا ولش کن.. الان میره 2 صفحه دوباره مینویسه(sm74)(sm2)
گفتی که تابستون من حتی شبا هم
خورشید روی سایه بونا میچلونه
خورشید من ! این منطق دیوونه وارت
پایه منو وا کرده به دیوونه خونه
نه خدایی دیدم بی منطقی ناامید شدم(sm2)
,, مث غلاف به چاقو به من توجه کن
مث مریض به دارو به من توجه کن
مث نماز به خلوت به من توجه کن
مث خدا به عبادت به من توجه کن ,,
(sm25)
با تعصب قضاوت میکنی... خودتم میدونی موش میدوونه ... خیلی بازیکنا حالا یا برای مشکل با اون یا به خاطر اون دعوت نشدن یا خداحافظی کردن... در هر صورت کو9 لقشون.. دیگه تموم شد تا بعد جام جهانی(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]