منم که طعمه ی قلابم
مرا شکار کن ای ماهی
دهنت سرویس صفا (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم که طعمه ی قلابم
مرا شکار کن ای ماهی
دهنت سرویس صفا (sm50)
دیووس و جهالتی که همچنان پابرجاست (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول این سریال ویچر این چیزی که من دارم میبینم بخواد پیاده شه عجیب غریبتر از گیم اف میشه نت فلیکس خوبه خیلی هم خوبه اما به عظمت hbo نیس به نظرت چیکا میکنن (sm1)
عالی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)فدای آبی دریا
قشنگه به نظر من جزء کارای خوبه البومه من خاک اره رو نمیفهمم داره حرف میزنه ترجیع بندم یه ملودی پاپ دم دستی میخونه بعد گیتار عادل اون وسط و آخرش چی میگه نمیفهممنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه مهر کار خوبیه ولی وسط اون آلبوم چی میگه من نمیفهمم خیلی از بیتای خوبشم و نخونده اصلا
از وسطاش دیگه ملودی و کلا میذاره کنار فقط پشت هم کلمات و میگه خیلی بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همراه خاک اره تنظیمش فوقالعادس
سوپرایز من
برای اولین بار
تغییر نام های ترکهای البوم به صورت اختصاصی
بزودی...