(sm120)ههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)ههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه یعنی چی ؟ (sm2) اگه میگیری که قبول باشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت از من گذشته
میرفت و میگفت امشب
مهمون ناخونده دارم ... (sm50)
بار تلبنار مونده
از شهر و از یار مونده
قربانی جنگ بابا ... (sm50)
چه عجب از حالت مخفی دراومدی (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسبیح و سجاده بابا ... (sm50)
میگفت ما مرغ شامیم
حالا یا بزم عروسی
یا مجلس سوگواری ... (sm50)
لامبصب خیلی قشنگ میگه شرمساری(sm81)
افتادم 4 واحد برم به شاه مقصودم برسم(sm81)
الدنگها خدایش کدومتون روزه میگیرن ؟
من که خودم نمیگیرم(sm59)
منم که شیطان پرستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خوشحال شعرهاى كلاسيك و ميفهميد و دوست داريد ... و خوشحالم از اينكه البوم مورد استقبالتون قرار گرفته و اين خستگى و از تنم بيرون ميكنه(sm127)(sm127)
من ک.و.ن پرستم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود (sm50)
امیر با گزندی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر برنامه ماه عسل شروع شده
ولی مثل اینکه تیتراژی پخش نشده
اولی یگانه بوده ولی پخش نشده تو تیتراژ اغازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایانی هم که هنوز نرسیده
دوباره پلی ..
کماکان نوازندگی عادل .. (sm81)
چنگیز چی میگه .. (sm81)
خوب دیگه کم کم همه دارن میرن خودمون میمونیم و خودمون
مکن مکن که کشد کار ما به رسوایی ... (sm118)
از ری...دمان کوشان کم نمیشه ولی (sm120)
تنظیم ها پازل بند راحت 20 سال از کوشان جلوترِ
که دیدار تو ممکن نیست حتی بر مزار من(sm50)
(sm2) جان خودم محسن گوش نداده این اهنگو بیشتر از یک بارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی شرمساری شرمساری شرمساری(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول ایکون فولدرشو بده(sm120)
me ???نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی لقمه توی خون زدی تا زنده موندی (sm81)
مم-ه چی میخوای ؟
دیوث(sm120)نقل قول:
ایکون فولدر امیر بی گزند(sm120)
طفلک همش لنگ نونه ... (sm74)
مردم چه چیزایی میخوان جلل خالق (sm2)نقل قول:
وحید امیری (sm131)
چشماتو رو هر چی دلت میخواست بستی (sm81)(sm81)(sm81)