[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من تو زندگیم چیز خصوصی ندارم هادی جان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بهترین رفقای میثم یکی از خوش قلب ترین بچه های انجمن، یک انسان اورجینال.
داداش قبلا بیشتر تو روم بودی مهربون ما که سعادت شدیم ما را لایق نمیدونی سالار(sm10)(sm127).
بیا در جمع فلیسوف های انجمن البته فیلسوف که میگم منظور خودم نیستم رفقا و شما هستید (sm2).
ساسان تو اون روز پرسیدی چند گیگ آرشیو موسیقی دارید؟
موزیک باران مخصوصا بچه های فرومش خیلی گلن
من هر روز چند ساعتی رو اینجا میگذرونم (sm127)
تو این چند روزه قرار بهم زنگ بزنن برم لپتاپو تحویل بگیرم.
طرف گفت 180 تا 250 خرج برمیداره.
قبل این پیش یه بیشرفی بردم سی تومن واسه عیب یابی ازم گرفت...احمق میگفت ال سی دی باید عوض بشه.
بگو نمیدونم مجبوری
Million Dollar Baby 2004
چقدر این فیلم زیباست و چقد کلینت ایستوود بینظره
از نظر من بهترین سایت جهان موزیک باران هست تا حالا ندیدم به این قشنگی سی دی یزن و با دقت اصلاح میکنن
دمتگرم امیر جان(sm10) واقعا بچه های موزیک باران فوق حرفه ای انجام میدن بازم دمتون گرم(sm10)ادامه دهید...
اینم تایید صلاحیت شدگان واسه ریاست جمهوری
احمدی(sm2)
من مى گم ى قانون نانوشته هست ک مى گه طرف باس هشت سال باشه
تابلوس که میخوان روحانی بمونه
اون دماغ واسه رد گم کنى اومده ک ب نفع بنفشه کناربکشه، هاشمى طباهم همينطور
واقعا معلومه...
دماغ همشهری منه (sm2)
اصلا به این کشور بدبخت چه کنیم چی میاد بداد مردم برسه. ای خدا یه کار بکن
اسحاق جهانگیری (زادهٔ ۲۰ دی ۱۳۳۶ در شهرستان سیرجان )[۱][۲] سیاستمدار اصلاحطلب ایرانی، معاون اول رئیس جمهور ایران و رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی است.[۳]
ولایت همشهری ما امشب اعصابشون داغونه.
حميد پس ب اين همشهرى دماغت راى مى دى(sm120)
جهانگیری سایه روحانی هستش چند روز به انتخابات به نفع روحانی می کشه پایین (ببخشید کنار) (sm59)
هر چی داریوش بگه همین کارا خواهم کرد.(sm127)
(sm170)
کم کم سرم داره درد میگیره(sm178)
من میگم طوفان کاندید میشد الان بهتر از اینا بود.(sm50)
من که شناسنامه ام را با مهر بی کفایتی اینا جماعت گرگ در لباس میش نجس نمیکنم بقیه حضرات را نمیدانم (sm50)
منم تابحال سعادت نداشتم راى بدم... (sm120)
به به آقا بابک گل هم اومدم تو جمع رفقا (sm10)
من و بقیه رفقا سر بعضی از دوستان خیلی تعصب داریم.
خود من رو بزرگانی چون ساسان صابر شخص خود شما بابک جان هادی امیر عزیز علیرضا رامی صادق علیرضا میلیک تصب دارم کسی بخواد با کناییه باهشون صحبت کنه میبرمش پیشه اکبر کوسه (sm39) رو بعضی دیگه خیلی حساس تر میشه مثل ساسان و صابر و رامی و شخص خودتون (sm10)(sm176)
حرف تنهایی قدیمی
اما تلخ و سینه سوزه
اولین و آخرین حرف
حرف هر روز و هنوزه
تنهایی شاید یه راهه
راهیه تا بی نهایت
قصه ی همیشه تکرار
هجرت و هجرت و هجرت
اما تو این راه که همراه
جز هجوم خار و خس نیست
کسی شاید باشه شاید
کسی که دستاش قفس نیست ..
(sm50)
ارادتمند بابک جون و ممنون هميشگى ميثم جووون بامرام(sm176)
شما گناهی ندارین این روزگارِ بی وفاست
تو خلوت شبانه ام خالی فقط جای شماست ..
(sm27)
ناموسا آدم تراک 6 این آلبوم را گوش میده دیوونه میشه تراک خالی ابی این آدم گوش میکنه به تکرار نشدنی بودن ابی بیشتر ایمان میاره (sm50)
اگر اینا خواننده هستن نتیجه میگیرم این تتلو و حامد پهلان و امید جهان قشنگ باید انداخت تو کوره ی آجر پزی (sm50)
مرسی بابک کاملا درسته کیفیت این خیلی بهتره رفیق ممنون یک دنیا تشکر (sm10)(sm176)(sm127)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگساز فرخ آهی
ترانه سرا ژاکلین
شناسنامه ستار
منم و یه شناسنامه یه شناسنامه ی کهنه یه چندتا کاغذ پاره با یه اسم بی ستاره
همینه مدرک بودن یه اسم خالی و تنها بعد عمری خونه ساختن بشی آواره ی دنیا
(sm81) چرا نباید این خواننده ها تو کشور خودشون بخونن