نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت هم پول میخواد . سرمایه میخواد.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت هم پول میخواد . سرمایه میخواد.
سهند بسه براش !؟ (sm50)
سهند بیا بگو بسه . . . من زبونم لجن تر از ایناس . . . (sm2)
دیگه این هاسترا چه میکنن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سرور به فرض 128 رمی میخرن 1 تومن بعد 1 گیگ رم میفروشن الا 35 تومن 35 در 128 میکنه 4میل خرده ای لایسنس دایرکت یا سی پنلم که کرک میکنن واسه یه عمر :دی یه بار فقط کافیه دیه تهش سیصد بدی ماهی سودت 3 تومنه دا فقط از یه هاست فروشی الا نمایندگی دامنه و...ب کنار کنارشم طراحی سایتو پشتیبانیم کنی به کنار و...بعدم گسترش بده اپ و گجت بساز و...
با عمو اسکندر اشنا شدی عشقه من؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نا راحت نباش . . . بزرگ می شی یادت می ره جوجویی . . . (sm19)
ناراحت نمیشم اگه ندی بهم تو نه یه سوراخه دیگه میریم بتن ریزی(sm128)ولی اگه ناراحت شدی نکردیمت وقت زیاده هروقت خواسی بیا سراغ اسکندرو بگیر یه حالی بت بده که حامد همایون تو اهنگاش نمیده (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یعنی هم عموت اسکندره هم بابات !؟ (sm2)
یه بار می گه : بابا اسکندر ، یه بار می گه عمو اسکندر ! (sm2)
نکنه داییت هم اسکندره !؟ (sm2)
مگه می شه !؟
سه تا شیر توی یه خونواده !؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهیل می خوای بس کنم جوجویی یِ اوووبی !؟
آخه سر تا پا توی چاه فرو رفتی . . . (sm2)
هر سه تا شیر فقط برای تو هس عشقم میخوای شیرفلکه همه سدا جهانم پایه مهریت کنم؟(sm19)نقل قول: