colour me in _اdamien rice(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
colour me in _اdamien rice(sm50)
چقدر خوبه این اهنگ(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم عالی بود (sm50)
(sm176) کدوم اهنگای کلد پلی خوبه دانلود کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کشی کجاش عالیه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی گوش دادی ازشون؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومای Ghost Storie
Mylo Xyloto
Parachutes
X&Y
کلا فوق العادن (sm59)
شاسکول جان این چه ربطی به بد بودن فیلم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسی که اون لحظه بهت دست میده یعنی ساختِ فیلم عالیه
این یه واقعیتِ .. فیلم واقعیت بود ، تو فقط اخبار ساعت 9 رو دیدی از عراق
فعلا هیچی..با کدومش شروع کنم؟(sm93)نقل قول:
به نظرت یعنی این اتفاق ها نمی افتهنقل قول:
اره درسته واقعی بود ولی به تصویر کشیدن کشتن بچه یه کار غیر انسانیه
من اصلا اخبار نمی بینم من کلا از کشت و کشتار متنفرم
به هر حال اون قسمتش گند زد به فیلم از نظر من
(sm120) اگه ریتمیک خوشت میاد Mylo Xylotoنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه الکترونیک مثل اسلو الکترو یا الکترو پاپ اینا دوس داری Ghost Storie
اگه آلترناتیو راک دوس داری اون 2تا آلبوم دیگه