راستی این رائول همچنان میخواد قطر بمونه یا بای داد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی این رائول همچنان میخواد قطر بمونه یا بای داد؟
چه جوری نترسم
از این تیرگی که
پر از چشم گرگه !؟؟!
چطوری گم نشم من
توی جنگلی که
زیادی بزرگه !؟؟!
(sm25)
غیر از دژاگه و گوچی ریدم به همشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من جلالو اندو رو دوست دارم.. بقیش رو قهوه ای کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نی خودش گفته که شاید بره نیویورک کاسموس امریکانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید قطر بمونه ولی احتمالش کمه
شاید هم خدافظی کنه و جانشین زیدان بشه
شاید هم بره دنبال مربیگری(sm29)
اندو تیمو ده نفره نکنه خوبه(sm9)نقل قول:
اگه اینا که گفته میشه... ویا..لمپارد . .... برن امریکا... از این به بعد باید بشینیم لیگ ام ال اس نگاه کنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان که چنین گندی نزده(sm51)نقل قول:
نقل قول:
- (sm3)
مث ماهی که دور از آب می میره
حواسم پرت شد , از تشنگی مردم
هوا تاریک شد از بس گمت کردم
کاش اصلا از کنارت جم نم یخوردم
(sm25)