برم برنامه ایکون ساز دانلود کنم.. کیون لقت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برم برنامه ایکون ساز دانلود کنم.. کیون لقت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر نظر پایگان رو حتما در مورد آلبوم بپرس
اقا کسی اینجا بچه یا کریم بزرگ کرده ؟ بگید تو رو خدا
خودمو آماده کرده بودم امروز شروع کنم به کار تو تاپیک اختصاصیم ولی حیف نشد
قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود (sm81)
خاک تو سرشون با این پخششون رفتم تازه اومده بود هنوز کش دور بسته رو در نیاورده بود
اخرین اتوبوس ملتف شدین منظورش چیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده مستقلم داریم؟(sm120)
رضا یزدانینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده دیوث(sm2)نقل قول:
خیلی مستقله که گوزم میده تندیس حافظ میگیرهنقل قول:
هیچ لذتی بالاتر از دادن نیست (امام میلاد{ع})نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا شاکی شدی ازش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی بگیره حقشه حتی دست خر قربون اون موهای تخیلیش برم من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
لیاقتش رو داشته (sm2)از نظر من مستقل تشریف داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوات؟(sm2)نقل قول:
یه دقیقه پایانی شاه مقصود دقیقه 5 ..
یکی از اسپانسرهای آلبوم ساعت ها خوابن رستوران پدر خوب بود امروز رو کاورش دیدم یادم افتاد - نزدیک 10 تا اسپانسر داشت آلبومش (sm2)
(sm74)
علیخانی تیتراژ داره ؟
اخرش کی اول داد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ایران فقط گروه سرود مستقل کار کرده و بس (sm2)
شمس الضحا رو چجور مبگه
یا فرار دومی چه حجمی چه خوفی (sm88)
ال جی(sm2)
(sm2)
ممنونم که منو درکم میکنی(sm120)(sm176)نقل قول:
گلد ایران (روی خوش زندگی) (sm2)
حمله به سمت افطار(sm120)
یه سوال : دیجی پک هم داره البوم ؟
چرت نگین
اون قدیم دستگاه های پخش آیوا اومده بود میخردی یه سی دی از کنسرت گروه سرود هم توش بود اشانتیون میدادن (sm2)
نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Godfather2016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
رو بی صدا هم میتونستی بزاری روش بخونی.. اهنگ پخش میکرد روش میخوندی(sm2)
بچه کفترم رفته رو تراس یه خونه دیگه نشسته نمی تونه بپره (sm81)