(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
(sm2)
مهراب قاسم خانی :
اطلاعيه مهم: اينجانب مهراب قاسم خانى به همراه گروهى از نويسندگان مشغول نگارش فيلمنامه اى براى يك سريال كمدى هستيم كه شخصيت هاى اصلى آن خلبان، روانشناس، بدنساز، دندانپزشك، نقاش و مهندس كامپيوتر ميباشند. لذا بدينوسيله از نمايندگان اصناف فوق تقاضا ميشود جهت اقدام براى راهپيمايى اعتراضى و نوشتن بيانيه و شكوائيه از هم اكنون هماهنگى هاى لازم را به عمل آورند. لازم به ذكر است كه اولويت در ترتيب اثر دادن به شكايات با اصنافى است كه سرعت و شدت عمل بيشترى داشته باشند.
با آرزوى توفيق روزافزون براى تمامى اصناف دلسوز و حساس و هنر دوست
پ.ن: شاعر در اين باب فرموده كه / به سمت من نيا، من با كسى شوخى ندارم / شكايت ميكنم، تنبانتان را در ميارم /
(sm50)
نامه اعتراض آمیز جمعی از پزشکان به رییس صدا و سیما
در اعتراض به سریال در حاشیه
.
.
.
.
.
.
.ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮧ ℓﮦ
ﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮧﮩﮨℓﮧﮩ ℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓ
ﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ
ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ
ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮦ ﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ
ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ
ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓ ﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮧﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓ ﮨℓﮦﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓ
(sm50)
و آنکه می خندد، هنوز خبر هولناک را نشنیده است. (sm50)(sm27)
(sm27)
(sm2)خب به میمنت و مبارکی پادشاهه با عروسشم خوابید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره به نتایج بقیه ولی این تیمی که من میبینم ، پدیده رو هم نمیتونه ببره !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و آنکه گریه می کند ، هنوز خبر خوش را نشنیده است (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]