چه غلطی کنم ، نمیتونم با کریو نمیتونم وصل شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه غلطی کنم ، نمیتونم با کریو نمیتونم وصل شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول داشت چند صفحه قبل فکر کنم چیزهایی گذاشته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید هم دیشب می نوشت
نه اون عکسه به درد نمیخوره
ریست کن سیستم رونقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هميشه جوياي احوالت هستم از دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Grayman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باعث افتخاره رييس جان !
خدارُ شكر، سلامت باشي عزيز
منم بد نيستم
سیستم رو ؟!نقل قول:
توضیح بده کمی ذهنم بیکاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق این انقلاب، عصلامی ست
کز خدایش سلام باد و درود
انقلابِ عظیمِ عصلامی
چاه ها بست و راه ها بگُشود
رهبرِ انقلابِ ما یا رب!
متّصل کن به مهدیِ موعود
رهبرِ با جلالتی داریم
متحد با جمالِ نامحدود
"فجر"ِ سر سوره هم اشاره به اوست
کز پی اش آفتاب خواهد بود!
(اوسِتاد شهریار)
...ولی دنیا براش جذابیت داره
نقل قول:
سلام برسون...
این همتین کجاس همیشه باید دنبال اینو اون بدویی