<br>نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم از لینک تو دانلود نکنه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
<br>نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم از لینک تو دانلود نکنه (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم الی واقعا اخر فیلم امریکن زو نفهمیدی خیلی شوتی مردک(sm2)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک این خزعبلات رو نذار اینجا(sm3)
(sm2)(sm2)نقل قول:
the returned شروع کردم بسی راز الود
اگه دشمن بیاد تو خاکت چیکا میکنی مسلما همین کاری رو تو میکنی که اون بچه کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نمیشه گفت هیولا هیولا اونی که یه بچه رو نشونه میگیره و می کشه حالا ما بریم تو خاک اونا اونا ما رو بزنه چند چندی با خودت نه چه القایی من تو این سبک فیلم نمی بینم برادر فیلمای نولان رو دیدی شاید ببینی مغزت گیرپاژ کنه من کلا میگم از کشت و کشتار متنفرم و این کار یه کار غیر انسانی یعنی یه جورایی میشه گف کسی که این کا رو می کنه فرقی با حیوان نداره حالا هی من بگم تو بگو (sm70)