الان رضا صادقی (عمو رضا) هم آلبوماش رو خودش پخش میکنه مستقل میشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان رضا صادقی (عمو رضا) هم آلبوماش رو خودش پخش میکنه مستقل میشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خانم فروشنده که خیلی خانم با شخصیت و هنر دوستیم بود ازم پرسید این چیه روش خاره ؟! منم براش توضیح دادم گفت چقد جالب
امروز دوتا کفتر ماده دیدم رفتن رو هم (sm25) من فکر می کردم لز فقط مختص انسان هاس (sm25)
آوردیش مکان یا نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی برا تو خار داشت؟(sm2)
گف فردا تیتراژا شروع میشه ..
(sm2)نمیتونین دو کلام بدون انحراف حرف بزنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نزدیک 60 سالش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)چن روز دیگه نقطه نظراتمو میگم با عنوان شتر گاو پلنگ بحران میانسالی
جواب قانع کننده ای بود من دیگه هیچ حرفی ندارم با تشکرنقل قول:
جا داره یادی بکنیم از پدر مرتضی پاشایی تهیه کننده توانمند و مستقل موسیقی ایران (sm2)
شعر تریاق با اونی که موزن گفت فرق داره
اصن تریاق نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش طبیبش سر بنه یعنی مرا تریاق دهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرا در این دام نزه من زهرها نوشیدهام
دانلود قانونی ترک امیر بی گزند از ۸۰۰۰ بار گذشت .. (sm21)
(sm70)خیلی چیزا ملتفت نمیشم با این مسترینگ
میر انجمن این آهنگایی که برات صبح فرستادم به غیر از خودت کسی دیگه ای هم اون لینک دانلود کرده آخه الان هر کدون بالای 20 تا دانلود داشتن
اگه یکی بود این زمزمه های وسط های آهنگ ها هم میگفت خیلی خوب میشد
کریو ها نمیخواد وصل شه ؟ (sm172)
امیر بی گزند نامجو میخونه (sm2)
ترک متصلم خیلی جالبه اون نواها
(sm3)رمضون ماه برکت
هنوز البوم رو گوش ندادم الان رسیدم خونه گذاشتم دانلود بشه رفتم بیرون از بیرون هم موقع برگشتنس اورجینال گرفتم(sm81)
خدا بخدا الان می تونم با خیال راحت البوم رو گوش بدم(sm81)
کاچی آوردن در مغازه (sm120)
کاورو دقت کردین 10 درصد برا خیریه میره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو چه حسابی آلبوم جهانبخش 5 تومن بود و آلبوم چاوشی 4 تومن از هر زاویه نگاه میکنم باید برعکس میشد
نه من پرسیدم گفتن دوباره ارزون شده ..
صدای محسن تو آهنگ دل من یه جوریه شما هم حس کردید
چه کار قشنگی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل میکسش اینجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا افکتیه دیگهنقل قول:
تو دیگه چرا این حرفو میزنی بچه که نیستی الان کل خواننده ها صداش دستکاری شده است - اگه صدای افکتی اینجوریه من تا آخر عمرم میخوام افکت گوش کنم - هر چند هیشکی یزدانی نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا دیوث هرچی بیشتر اینجور میکنی اینا حریص تر میشن بیشتر میگن خوبه ..
دیگه تو آهنگ بگوره هم هرچی بگی میگن خوبه ..
نقل قول:
با توجه به ادامه بحث من دیگه حرفی ندارم(sm2)نقل قول:
داداش اسکولی شما یا خودتو به اسکولی میزنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه بحثی بین من و خودش شما دخالت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Godfather2016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم حقیقت تلخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Godfather2016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی از درآمدی که از انجمن داری و باهاش میری تور دور دنیا 10 درصد بده به خیریه (sm120)
یعنی جا کوشان میداد پازل میزد چی میشد(sm120)
به شما ربطی نداره . وقتی از خواننده محبوب من صحبت میکنه و حرف مفت میزنه من خودم میدونم چی بگمنقل قول: