رضا ، از محسن چاووشی انتظار دیگه ای هم نمیره !
ما به علم به همین چیزا منتظر آلبوم بودیم
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا ، از محسن چاووشی انتظار دیگه ای هم نمیره !
ما به علم به همین چیزا منتظر آلبوم بودیم
و حالا شما را به شنیدن آهنگ جدید و شنيدنى [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با نام "لالایی" دعوت می نماییم که هم اینک می توانید برای اولین بار از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود کنید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
Brand-new song by Googoosh, listen to "Lalaei", now on [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Download MP3: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انرژی ای که تو "تفنگ سر پر" و "جز" هست جبران مافات میکنه
برای همین که چاووشی خواسته که به ترتیب گوش بدن به آلبوم
البته بماند بعضی از دوستان کور کورانه تو فیس بوک میگفتن یه فکر پشتش هست و این چیزا (قبل گوش کردن)
الان به این مورد ایمان دارم که باید به ترتیب گوش داد به آلبوم
افرین پسر
خواب ..
من همین قد بلدم دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معرفی میکنم : الی تشکر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو کنترل پنل بعد network and internet بعد network conection اونجا کریو رو disable کن بعد Enableنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بازم عملیات بالا رو انجام بده
بعد از ظهر آلبوم رو بگیرم کاور رو اسکن میکنم !
مث اینکه قسمت نیست با سیستم به فیس بوک برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]