کار فرهنگی در راه است ...
نمایش نسخه قابل چاپ
کار فرهنگی در راه است ...
دارم دیوونه میشم کیفیت خوبشو ول بدین لامصبا (sm81)اونجایی که نیکول یکمی صداشو بلند میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اورتور میانی آهنگ امیر بی گزند کاور از اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
ممر اینم مث شیرمردا فک نکنم اینا کاور بحساب بیان هنوز که هنوزه کسی نتونسته بگه شیرمردا اون مال کیه هی ازش پیدا میشه فک میکنی محسن میره تک تک این اهنگا رو گوش میکنه ببینه کدومش کجاش ب اهنگش میاد ؟ من فک میکنم همه اینا سمپلای اماده ای هستن که تو پکیجای موسیقی کمپانیا منتشر میشه
یادمه یه دفه تو فروم موسیقی حرفه ای بود یخوندم اونجا همه میگفتن این نواها و صداها همشون تو پکیج هر سال منتشر میشه
دیوث کدوم سایت هاست(sm39)(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده ببینم اکانتم بفرست شب یه 10گیگ بزنیم(sm2)(sm51)
(sm2)اول باید بخوابی رو قالیچه .. (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث حالم خوش نیست سرما خوردم شدید حال فحشم ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصی بفرست واسم دیوث قرمساق(sm70)
کلداکس بخور خوب میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قندت چقدر شده؟ تاثیر داشت اب رمانی
خیلی خوب شده با این دستگاه تست گرفتم فعلا ناشتا 90 بعد صبحانه 105نقل قول:
برم خون بدم برای چربی باس برم اونجا هم قندمو میگیرم مطمئن شم هم اب درمانی هم من خیلی رعایت کردم تک تک چیزایی که تو نت بود نوشابه قند شکر گذاشتم کنار موز خربزه انگور همچنین فعالیت ورزشی و ..