جدی باش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدی باش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میدن نتایجو؟
این چیزی که ما داریم میخونیم اصلن یه درصد هم نمیشه از چیزایی که باید بدونیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه چار تا کتاب بیشتر بخونی تازه میفهمی این استادا چه کلاهی سرت گذاشتن
خیلی زود (sm120) 12 مرداد 4 صبح پا میشی میری تو سایت رنجش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس آسون نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامپیوتر باید مخت کار کنه بتونی برنامه بنویسی ، انواع الگوریتم یاد بگیری و به کار ببری ...
این که میگن کامپیوتر ینی این نیست که برین اونجا دور همی کانتر بزنین
یه چیزایی باید پاره بشه تا بتونین مدرک بگیرین و موفق بشین
هر رشته ای هم رفتی فقط توقع اینو نداشته باش که امروز مدرک گرفتی فرداش بری سر کار
یه آدم یه بقال با سواد بشه بهتره تا یه بقال بی سواد بشه
من خودم وقتی داشتم انتخاب رشته میکردم فقط معماری زدم و عمران
به چیز دیگه ای فکر نمیکردم
نه اینکه فقط علاقه داشتم ، نه ، چون به نظرم یکم بازار کارش رقابتیه و اگه کار بلد باشی کار هم داری
خوبی رشته معماری که من دارم میخونم اینه که اصلن نمیپرسن مدرک چی داری و از کجا ؟ میگن کار بلدی بسم ا...
تو هم ببین چی دوست داری ، همونو برو ، فقط بدون باید تلاش کنی
(sm120) مارک زوکنبرگ خودش فیسبوک رو داد براش طراحی کنم (sm128)(sm120)
(sm120) هیچی عمران شریف نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویاهات رفته در حد بیل گیتسنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) آرزو بر جوانان عیب نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]