یه حالی داشتم که نگو یه حالی داشتم که نپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تکه از روحمو من جایی گذاشتم که نپرس
نمایش نسخه قابل چاپ
یه حالی داشتم که نگو یه حالی داشتم که نپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تکه از روحمو من جایی گذاشتم که نپرس
سرت و بذار رو شونه هام خوابت بگيرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار تا آروم دل بی تابت بگيره
همیشه میون قاب خالی درهای بستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرح اندام قشنگت پاک و رویایی نشسته
حالا من اينجا نشستم با نوای بی نوايینقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه غريبم بی،تو اينجا،آی غريبه بی وفايی (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا عشق با من خوب نیست یا سهم من تنهاییه
اول ارتباطی ام که آخرش جداییه
هنوزم ميشه عاشق شد... هنوزم حال من خوبه...نقل قول:
هنوزم میشه عاشق بود... تو باشی کار سختی نیست...نقل قول:
تو که نيستی روزا با شب يکی اننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو شون تاريکن و تاريکی ان
نگو که حالا حال جفتمون یکیه تو الان کردی به کسه دیگه تکیه تو سرم پر از مشغله فکریه که چرا اصلا دوست داشتن این شکلیه چرا اصلا هیچکی باهات رو راست نیست اون همه صداقته با من کو راستی؟!چرا هرکس که بازم دم از عشق میزنه تو نمیتونی تا تهش پا اون وایسی؟!(sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زخم کهنه روی بالم،یه آسمون که چشم به رام نیستبه غیر واژه ی غریبی،چیزی توی ترانه هام نیست