کاسته
نمایش نسخه قابل چاپ
کاسته
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم
این لینک دانلود ترک همشهریانه... اینو تست کن مقایسه کن، اگه خواستی بگو بگردم آلبومُ پیدا کنم، آپ کنم:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیازی به لینک دانلود نداشتم... فایلُ خودم آپلود کردم... دارم هاستی که گرفتم تست میزنم... فعلا این مشکلُ داره که باید حل بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وحید من البومو دارم ادرس سایت تو خورده !
نسخه گرامافون شاید پیدا بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)وحید خیلی کیفیتش پایینه که باو من بخاطر همین باز اومدم از اینجا گرفتم تو بیا مال بارانو بگیر ببین
(sm30) حداقل حق کپی رایت رعایت کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)منظورم اینه که دو تا نسخه دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فکر می کنم بعدا یه نسخه بهتر از اینم پیدا کردم (sm148) ولی این اولین نسخه ای بود که اون زمان آپلود کردم... الان هم همون لینک قدیمی بهت دادم... زمانی که من اینو گذاشتم، کلا هیچ نسخه ای ازش تو نت وجود نداشتنقل قول:
(sm120)فک کنم همی باران بیترین نسخس
فقط یه نفر ممکنه کیفیتی یه ذره بهتر از این داشته باشه... اونم وحید اصفهانیه که بعیده بتونی ازش بگیری (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه باران نویز خیلی بدی داره... هواگیری نشده، معلومه از رو کاست تبدیل شده... اگه حوصله شو داشته باشم، میتونم نرم افزاری روش کار کنم که کیفیتش بهتر بشه...
ضمنا به خاطر اینکه موقع تبدیل صدا رو زیادتر از حد بلند کردن، بعضی جاها که ولوم میره بالا، خروجی خیلی بد میشه...
(sm2)این کامنتای سایت حامد زمانی واقعین ؟!
اینو دانلود کن ببین چند درصد نسبت به قبل بهتر شد؟
نسبت به مال تو که خیلی بهتر شده
ایشالاه ماشالاه، وحید تو امیر کریمی غریبه رو سی دی اورجینال داری؟نقل قول:
(sm120)نسبت به سایتم اندکی
نسبت به باران... چون من نسخه بارانُ گرفتم تغییر دادمنقل قول:
بله برادر... همینی که برای امیر فرستادم و به زودی میذاره تو تاپیکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که تغییر نرم افزاری دادم... بهتر از این نمیشه... فقط نویز بک گراندشُ حذف کردم...نقل قول:
اشکال تبدیل این بوده که صدا رو بیش از حد زیاد کردن... احتمالا کسی که تبدیل کرده بی تجربه بوده (sm25)
دمت گرم (sm176)نقل قول:
(sm120)
سجاد خوشگله انتشار رسمی ویدیوهای ققنوس قطعیه ؟ اعلامش کنم
نه قطعی نیس
کی از تو پرسید
بهادر داره ، اونا گفتن سی دی پخش میکنیم ، بهادر گفت منتظریم پخش کنن اگه نکردن خودمون میزاریمنقل قول:
خب بگو یه تیزری در کنه محسن شبیه سازی شده ایانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه رشتی اقلا این عکسا رو اپ کن سرور هیچکاری نمیکنی
(sm98)نقل قول:
(sm2) دوباره
اصن کنترل ندارم این اواخر (sm120)
(sm59)نتیجه تلاش شبانه روزی اینجانب
(sm81)
رهبر کره شمالی چرا اینجوریه (sm2)
پویان و یاسر محمودی - لحظه های ساده
داوید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قرارداد خود را با یونایتد تا سال ۲۰۲۰ تمدید کرده است که در این قرار داد او ۱۴۰ هزار پوند در هفته دست مزد خواهد گرفت.