اینجا اراک صدای مارو از اینترنت جمهوری عسلامی ایران میشنویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا اراک صدای مارو از اینترنت جمهوری عسلامی ایران میشنویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها فكر كردم شمالي (sm176)
(sm77) نحوه پذیرایی خاله الکسیس اینا از مهمون (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میخوای دزدی بکنی ، میخوای نیاز طرف رو برطرف بکنی دیگه ، خانوم دکتر نیاز نداره عایا ، عایا نباید نیاز خانوم دکتر ها رو برطرف کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم چرا در این موردها حدیث نداریم ، بسی غفلت شده اصن (sm2)
نگران نباش الان بهش زنگ میزنم بهش آدرس جدید رو میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه تو الان که مجردی داری خیلی عشق و حال میکنی ، بیچاره یه قلیونم با هزار تا گانگستر بازی میکشی عشق و حالت کجا بود؟ با رسم شکل دو نمره(sm2)نقل قول:
اما شکنجه ها یواشکی نبود ... (sm50)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز باید بستری شی بعده عمل؟
دکتر مشخص نکرد؟
ایشالله این آخرین عمل باشه (sm127)
نقل قول:
اینجا یه رگبار زد همش (sm172)
دو زار آبرو واسه نسل مرد ایرانی بذارید... مثکه داریم منقرض میشیم (sm25)نقل قول:
چند روز باید بستری شی بعده عمل؟
دکتر مشخص نکرد؟
ایشالله این آخرین عمل باشه (sm127)
جوابیه :
شنبه ساعت 11 صبح عمل
یکشنبه بعدازظهر مرخص
خار نقل نمودم
اتفاقا نظر منُ بخوای اشتباه اصلی رو تو داری میکنی... عشق و حال با همسر خودت به مراتب بیشتر مزه میده (sm10)نقل قول:
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من،
وين حرف معما نه تو خوانی و نه من؛
هست از پس پرده گفتگوی من و تو،
چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من.
خیام
شانس آوردی ویرایش کردی وگرنه فلفل میریختم دهنت بی تربیت (sm56)نقل قول:
خار نقل نمودم
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب نقلینقل قول:
ایشالله که بهبودی حاصل میشه
حالا جرات دارين از نقلاي من ايراد بگيرين (sm2)
ميلاد جون اميدوارم عملت موفقيت آميز باشه و راضي از بيمارستان بيرون بياي عزيزم (sm134)
نقل من یک استثنا بود کاملا درست و صحیحنقل قول:
در جواب سوال نقل نگرفتم
جوابیه صادر کردم (sm120)
بالاخره معلولیت محدودیت نیست
انسان در محدودیت ها ستاره میشود
عجب بیانیه ای صادر کردم (sm9)
کشور ی رامیشناسم که ،
ریختن “کنجد” روی “بربری”
برای مردمانش یک “آپشن” محسوب می شود...!
درآن کشور مردمش بجای حل مشکلاتشان
سعی می کنند به بهترین شکل ،
خود را با آن تطبیق دهند...!
درآنجامردم،
خانه روبه آفتاب را گرانترمی خرند
و بعد با هفت لایه پرده ،
تمام پنجره ها را می پوشانند!
جالب است که درآن کشور
یک دختر کنار خیابان میتواند
عامل اصلی یک ترافیک سنگین باشد...!
درآن کشوراگر که آدمهادلشان بگیرد،
باید بروند قبرستان، بیمارستان، تیمارستان یا
آسایشگاه سالمندان...!
تا بفهمند غمهای بزرگتری هم هست،
نکند که دلشان هوای شادی کند…!
وهمه در آنجا،برای هر تغییر و هر اتفاقی،
به دنبال منجیاند؛
دنبال هر کسی غیر از خودشان!
درآن کشور تفاوت بین شادی کردن و عزاداری را ،
تنها با دیدن محل برخورد دستها میتوان فهمید...!
از زندگی لذت ببر.....!!!!!
مرسی ، ممنونمنقل قول:
ولی دیگه برام عادی شده
میرم اونجا یه عمل میکنم چند روزی با پرستارا سرمیکنم و میام
عمل که مهم نیست از پرستارا باید راضی باشم
نقل قول:
نكنه پرستارا دكترو مجبور ميكن هي عملت كنه؟ (sm59)
نقل قول:
خیلی دوستم دارن تا میرم بیمارستان همشون دورم جمع میشن (sm51)
نقل قول:
پس حالا حالاها بايد عمل كني (sm2) ( البته خدا نكنه شوخي بود )(sm19)
يه بار واسه يه بنده خدائي " الگو " شدم
كلا زندگيش با خاك يكسان شد!!!
از اون به بعد تصميم گرفتم هموم " درس عبرت " باشم!!!
لامصب بعضي آقايون........
با عينك آفتابي عين هندونه در بسته ميمونن
عينكو كه برميداره اصن كاخ آرزوهات تبديل ميشه به يه همكف 40 متري ......
من به اين نتيجه رسيدم كه:
كاري كه عينك آفتابي با قيافه مردا ميكنه،
لوازم آرايشي با قيافه خانوما نميكنه!!!!
ماه رمضان سحري رفتم دستشوئي،
تو دستشوئي بودم كه اذانو گفت ،
بابام اومده پشت در ميگه: پسسسسسرررررررم
اذان گفتن چيزي نخوريااااااا؟؟؟
من(sm77)
آفتابه(sm77)
شيلنگ(sm77)
چاه توالت(sm77)
اصن يه وضي هاااااااااااا
تو همون دستشوئي دقايقي به افق خيره شدم !!!
به انگشتانم كه مينگرم ياد دوستانم مي افتم
نه به خاطر اينكه آنها انگشت شمارند
به خاطر اينكه هميشه دوستانم را انگشت ميكردم
از سري خاطرات يك قزويني!!!
چه عجب لاي ما رو هم وا كردي...
گفتگوي من و كتابم همين الان يهويي!!!
طرز تهیه دختر:
۱ – گوشت، پوست و استخوان :۴۹کیلو گرم
۲ – لوازم آرایش :۳ کیلو
۳ – رو :۷۵ لیتر
۴- زبان :۱۴ متر و سی سانت
۵- حوصله :سه گرم
۶- سر درد مصلحتی :به میزان لازم
۷ – اشک :۳۰۰۰لیتر
۸ – عقل :کمی تا قسمتی ابری
پسره با پراید افتاده بود دنبال دختره که پورشه داشت تا بهش شماره بده
،
،
،
،
،
،
پیرمرده با موتورش رفت کنار پسره گفت من اگه اعتماد بنفس تو رو داشتم با حشره کش به اسرائیل حمله میکردم
ﺍﯾﻨﺘﺮنت ایران ﺷﺪﻩ مثل ﺁﺏ ﺣﻤﻮﻡ. ﺑﺎﯾﺪ ﯾﺎ ﺩﻡ ﺻﺒﺢ ﺑﺮﯼ ﯾﺎ ﺁﺧﺮ ﺷﺐ
ﮐﻪ
ﻓﺸﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﻩ
ﺍﯾﻦ ﮊﯾﻠﺖ ﻫﺎ ﻫﺴﺖ PMC ﺗﺒﻠﯿﻎ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﺭﯾﺸﺘﻮ ﺑﺰﻧﯽ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺑﺮﯼ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﯿﺎﺩ ﻣﺎﭼﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺭﻓﺘﻢ ﯾﮑﯽ ﺧﺮﯾﺪﻡ ﺭﯾﺸﻤﻮ ﺯﺩﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺳﺮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ
ﺍﺻﻐﺮ ﺍﻗﺎ ﺳﮓ ﺳﺒﯿﻞ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﯿﺎ ﺑﺮﯾﻢ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻡ ﺧﺮﺍﺑﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻦ ﺍﻻﻥ ﺟﻠﻮ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﻭﺍﺳﺘﺎﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻦ ﺑﺮﻡ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﻣﯿﺎﻡ ﺗﺎ ﺑﺮﯾﻢ
اینجا ایرانه ،ما الان خونه اصغر آقا هستیم ،تف به روحت pmc
قربون نقل گرفتنای شما (sm146)نقل قول:
ﺩﯾﻦ ﻣﻦ: ﺍﯾﺮﺍﻥ
ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ : ﮐﻮﺭﻭﺵ
ﻗﺒﻠﻪ ﺍﻡ: ﺗﺨﺖﺟﻤﺸﯿﺪ
ﮐﻌﺒﻪ ﺍﻡ: ﭘﺎﺳﺎﺭﮔﺎﺩ
ﺍﻣﺎﻣﺎﻥ ﻣﻦ: ﺩﺍﺭﯾﻮﺵِ ﺑﺰﺭﮒ، ﺧﺸﺎﯾﺎﺭﺷﺎﻩ، ﻣﺎﺯﯾﺎﺭ،
ﺍﻧﻮﺷﯿﺮﻭﺍﻥِ ﻋﺎﺩﻝ ﻭ ﯾﺰﺩﮔﺮﺩ
ﺭﻭﺣﺎﻧﯿﻮﻥ ﻣﻦ: ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﻭ ﺣﺎﻓﻆ ﻭ ﺳﻌﺪﯼ ؛ ﺍﺑﻦ ﺳﯿﻨﺎ
ﮐﺘﺎﺏ ﻣﻘﺪﺱ ﻣﻦ : اوستا
ﺍﺻﻮﻝ ﻭ ﻓﺮﻭﻉ ﺩﯾﻦ ﻣﻦ:ﻟﻮﺡﮐﻮﺭﻭﺵ ﺑﺰﺭﮒ
ﻋﺎﺷﻮﺭﺍﯼ ﻣﻦ: ﻗﺎﺩﺳﯿﻪ
ﺷﻬﺪﺍﯼﻣﻦ : ﺭﺳﺘﻢ ﻓﺮﺧﺰﺍﺩ ﻭ ﺑﺎﺑﮏ ﺧﺮﻣﺪﯾﻦ
ﭘﺮﭼﻢ ﻣﻦ: ﺩﺭﻓﺶﮐﺎﻭﯾﺎﻧﯽ
ﺑﻬﺸﺖ ﻣﻦ: ﺁﺯﺍﺩﯼ
ﻋﯿﺪ ﻣﻦ : ﻣﻬﺮﮔﺎﻥ ﻭ ﻧﻮﺭﻭﺯ ﺍﺳﺖ ...
ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ...
(sm81) اسمش میاد گرسنه ـم میشه (sm74) تنها 20 روز باقی مانده است (sm60)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
خدا صبر بده به روزه داران(sm25)
تو چه معشوقی هستی که شماره عشقتو نداری ؟؟؟نقل قول:
(sm50) کاش لحظه های رفتن نمی بارید اشک چشمام (sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
شرف داره ؛ شرف داره (sm70)
عمل زانوت انفجار نور بود اصننقل قول:
نقل قول:
شاید من نخوام برم پیش هر کسی ، چرا منو پاسکاری میکنین بین روزه داران ها؟(sm70)
تنها چراغی که بعد از آمدن روحانی در زندگیم روشن شد ، چراغ بنزین ماشینم بود ...
یه جاییم هست که خواننده نامی بنیامین عارض هستن خدمت عشقشون ، دوست دارم خودم پالتوتو بگیرمو ، تو بپوشی و ...
باید عرض کنم بنیامین جان هوا گرمه الان موقع پالتو نیست ، بزار خودش لباساشو بخره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت انتخاب كن اصن منتها سعي كن پيش اكثريت بري گناه دارن (sm30)